FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA. DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - ASTRA // Dică are bătăi de cap: "Și azi am lucrat la asta" » Mesaj categoric pentru jucători: "Nu avem nicio scuză"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 13:20

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut azi conferința de presă de dinaintea meciului cu Astra, de duminică, ora 21:00.

Dică a vorbit despre problemele de lot pe care le are și despre faptul că echipa roș-albastră primește multe goluri din fazele fixe.

"Nu îmi e ușor, dar sper să pun jucătorii pe cele mai bune poziții și aceștia să dea randament. Nu o perioadă ușoară. Vom vedea săptămâna viitoare dacă vom putea recupera vreun jucător pentru meciul cu Dinamo.

Este o problemă că primim mutle goluri din faze fixe. Am lucrat și azi asta. E important să fim concentrați și să câștigăm duelurile la fazele fixe.

Nu avem nicio scuză dacă pierdem campionatul. Avem condiții foarte bune, jucători de valoare, iar salariile sunt plătite la zi. Dar să ținem cont și de probleme. Nu e ușor să ai jucători suspendați și accidentați", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Citește și: Probleme tot mai mari la FCSB! Dică a capitulat și anunță: "Nu mai înțeleg nici eu ce se întâmplă!"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  03 Noiembrie 2018, 14:20

De fiecare data scriu cu mahnire despre situatia de la FCSB. Cum este posibil sa vrei sa castigi Cupa si Campionatul cand ai cea mai slaba aparare din toata liga I. In special din cauza accidentarilor, dar penibilitatea este ca nu ai fost in stare sa ai 4 fundasi centrali de meserie(chiar si doi adusi liberi de contract, dar sa-i ai de "meserie"; nu cu improvizatii). Aparari bune au CFR, Craiova, Sepsi s.a. Nu mai spun ca si cei doi mijlocasi din fata apararii(in lipsa lui Pintilii) sunt printre cei mai slabi din campionat. In asemenea situatie, Becali ar trebui sa se declare multumit daca se va clasa chiar si pe locul 3 !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează