FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA GIURGIU

FCSB - ASTRA GIURGIU // FOTO Rușinos! Gazonul de pe Arena Națională se prezintă în condiții deplorabile la meciul FCSB - Astra

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 21:47

Meciul FCSB- Astra se joacă pe un teren care se prezintă în condiții deplorabile după câteva zile în care mii de copii au fost invitați să joace pe cel mai mare stadion al țării într-o competiție organizată de Primărie. 

Fotoreporterul Gazetei prezent la meciul roș-albaștrilor a suprins câteva cadre elocvente cu starea proastă a gazonului de pe Arena Națională. Terenul e moale, complet distrus și reprezintă un adevărat pericol pentru fotbaliștii celor două echipe. 

Sâmbătă, Mihai Stoica a avut o reacție virulentă la adresa Primăriei, pe care o consideră răspunzătoare de starea deplorabilă în care a ajuns gazonul de pe Arena Națională. În ziua meciului cu Astra, oficialul stelist a primit o replică de la patronul Gigi Becali, care a dat asigurări că va rezolva problemele terenului cu primarul Gabriela Firea.

Vine derby-ul

În doar o săptămână, FCSB și Dinamo vor derula un nou episod din Derby de România, într-o partidă care se va juca tot pe Arena Națională. Rămâne de văzut cum firma care are grijă de gazon va reuși să-l "repare" pentru a se prezenta în condiții optime. 

234.000.000 €a costat Arena Națională. Terenul a cedat de la primul meci: în partida România-Franța, 0-0, din preliminariile Euro 2012, au sărit bucăți de gazon din majoritatea duelurilor

Vezi și: Noi bătăi de cap pentru Dică! Doi titulari au primit "galben" și vor fi suspendați în derby-ul cu Dinamo

Urmărește AICI partida dintre FCSB și Astra Giurgiu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  04 Noiembrie 2018, 23:04

Este rusinos ce au facut, nu aveau ce cauta copiii pe gazonul ala, pe stadionul ala, nu in situatia actuala!!! Dar a fost fix o actiune politicianista. Pe strada din spatele stadionului, Serbanica, au refacut in pripa niste terenuri sintetice fix pentru competitia asta. Au si asfaltat strada pe vreo 100 de metri, strada care era plina de cratere, un dezastru!!! Dar fix pana la terenuri, urmatorii 50 de metri pana unde era ok i-au lasat cu gropi de 30-40 cm, bineinteles, fix in dreptul unor blocuri sociale. O rusine primarii astia.

rjka
rjka  •  04 Noiembrie 2018, 22:53

Asa sunt becalioti niște samantari uitate in tribuna și o sa vezi câți sunt cu adevărat alături de fcsb o echipa fara suporteri fără palmares cu niște penali care au *** *** din România ce putem sa mai zicem de cât sa fie la ei ca nu pot spală creerul cum l-au spălat becaliotilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  04 Noiembrie 2018, 22:22

Nu primaria trebuie trasa la raspundere. Nu acei copilasi sunt vinovati. Singurul vinovat este idolul prostilor. Se lauda peste tot cu ce are,insa nu are un amarat de stadion propriu. Cară dupa el prostimea in tribune prin ilfov.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează