FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA GIURGIU

FCSB - ASTRA GIURGIU // Nimeni la meci! Se anunță o asistență dezolantă la FCSB- Astra: numărul ridicol de bilete vândute până azi

FCSB n-a mai jucat cu un stadion aproape pustiu din februarie anul trecut // FOTO: Cristi Preda
FCSB n-a mai jucat cu un stadion aproape pustiu din februarie anul trecut // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 10:50

FCSB - ASTRA GIURGIU // Duminică, în ziua de Paști, va bate vântul în tribunele Arenei Naționale. Până ieri, oficialii celor de la FCSB vânduseră sub 100 de tichete pentru duelul cu Astra Giurgiu!

 Au trecut 20 de zile din momentul în care FCSB a scos la vânzare biletele pentru meciul din weekend cu Astra. Acestea s-au comercializat online, iar dacă până acum fanii se înghesuiau să aibă cel mai bun loc din stadion, de această dată bate vântul!

Până aseară nu se vânduseră nici măcar o sută de bilete! "Asta este competiția, trebuie să jucăm și în ziua de Paști. Noi trebuie să intrăm pe teren și să dăm totul pentru a câștiga. Consider că nu este totul pierdut în lupta pentru titlu. Cred că se mai poate face ceva, chiar dacă nu mai suntem la mâna noastră. Trebuie să se mai încurce și CFR Cluj", spune Iulian Cristea.

Cu siguranță steliștii sunt afectați, iar publicul nu va veni în număr mare la stadion și din cauza programării meciului! Televiziunile au stabilit ca roș-albaștrii să joace duminică, în ziua de Paști, dar și de la ora 21:00! Cel mai ieftin bilet costă 10 lei la peluză. În rest, prețuri de 35 și 60 de lei la tribuna a II-a și 50, 75 și 100 la tribuna I.

De sâmbătă fani vor putea să-și cumpere bilete și de la casele Arenei Naționale. De la ora 11:00 la 19:00, iar în ziua meciului de la ora 14:00

"Nu vedeți că nu mai vin la meciuri? Nu mai am încredere în echipă... Asta nu e echipă"
Gigi Becali, patron FCSB

"Cred în continuare în îndeplinirea obiectivului, mai sunt patru meciuri, vedem ce se întâmplă. Vreau să cred în continuare, încerc să muncesc la fel de bine în continuare împreună cu jucătorii!"
Mihai Teja, antrenor FCSB

Vezi și: EXCLUSIV Schimbare în Liga 1! Până la VAR, LPF face o achiziție din Bundesliga

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
842796799228242
Petre Sorin Toma  •  28 Aprilie 2019, 15:54

Dacă nu era Paste, era arhiplin, nu-i asa?

para.para
para.para  •  26 Aprilie 2019, 19:28
Postat de Nicusor Potop pe 26 Aprilie 2019, 12:16

Stie cineva când încep să se dea invitațiile?

Invitatiile sunt date de la inceputul campionatului. Le-au primit ambalatorii drept multumire de la gigi pentru sutele de articole zilnice cu si despre el. Pentru manipularile de ieri si de azi cu privire la saculetii doldora de bani, o sa le dea gigi si niste bobite de la mieii lui.

balauru48
balauru48  •  26 Aprilie 2019, 18:30

Oamenii nu sunt nebuni sa plateasca bilet ca să se vadă încă un BLAT.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează