FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FCSB - ASTRA // VIDEO Eroare gravă la golul lui Gnohere: ce a putut să facă portarul Astrei

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 20:48

FCSB a deschis scorul în meciul cu Astra prin Harlem Gnohere. Francezul a îndeplinit o simplă formalitate, profitând de o eroare uriașă a goalkeeper-ului David Lazar.

Un început temător de meci al FCSB-ului a fost făcut rapid uitat de faza din minutul 18. Florinel Coman a pătruns în careul giurgiuvenilor, a șutat periculos, iar din acest moment și-a intrat în rol portarul Lazar. 

Acesta a respins neconvingător, iar mingea a ricoșat în bară și a ajuns la Gnohere, francezul marcând simplu cel de-al 12-lea său gol împotriva Astrei, una dintre victimele sale preferate din Liga 1. 

Urmărește toate detaliile de la partida FCSB - Astra 

Cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  23 Noiembrie 2019, 21:46

La primul sut al FCSB daca ar fi fost pe porta ar fi fost gol, la primul sut pe poarta a fost gol, asa ca Lazar si a facut numarul asa ca acum va apara bine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează