FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru, contrariat de alegerea lui Omrani: „Incredibil! Să nu găsești un club în lume care să-ți dea banii ăștia?”

Basarab Panduru, în studioul Orange Sport
Basarab Panduru, în studioul Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 09:04 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 09:38

Basarab Panduru (52 de ani), fost fotbalist și antrenor, spune că este „incredibil” cum Billel Omrani (29) nu a găsit un club care să-i satisfacă pretențiile financiare și că a acceptat o ofertă de 20.000 de euro lunar de la FCSB.

Liber de contract din iulie, când i-a expirat contractul cu CFR Cluj, atacantul algerian a căutat un club în afara României care să-i achite un salariu mai mare decât avea la echipa din Gruia.

Nu a găsit, astfel că a preferat să dea curs ofertei de la FCSB, care i-a pus pe masă un contract pe un sezon, cu salariu de 20.000 de euro pe lună.

„Copilul de suflet” al lui Gică Hagi s-a retras: „A fost greu, dar a fost frumos!”
Retragere
„Copilul de suflet” al lui Gică Hagi s-a retras: „A fost greu, dar a fost frumos!”

Basarab Panduru nu înțelege cum Omrani a acceptat o astfel de înțelegere.

Basarab Panduru, despre Billel Omrani: „Cum ai ajuns așa?”

„Este un transfer surprinzător pentru mine. Cred că a avut nevoie de o vacanţă, pe care şi-a luat-o. A cerut o grămadă de bani (n.r. - de la CFR Cluj), 40-50 de mii de euro pe lună. Nu-i primeşte, după care pleacă. E vorba despre un jucător care în campionatul nostru a arătat destul de bine.

Se întoarce pe 20.000 de euro salariu şi o sumă de bani la semnătură. Atunci, mă întreb... niciun club din lumea asta să nu-ţi dea 20.000 de euro pe lună? (n.r. - din afara României) Mi se pare incredibil.

Cum ai ajuns aşa, să nu primeşti 20.000 pe lună ca jucător liber? Şi, mai ales, accepţi să vii în probe un an? Abia apoi îţi fac contract pe încă 2 ani”, a afirmat Panduru la Orange Sport.

Billel Omrani, la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit luni că a bătut palma cu Omrani, fost atacant la CFR Cluj, în privința unui contract pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă doi. Ulterior, algerianul a fost zărit la meciul FCSB-ului cu FC Voluntari

Omrani va încasa 20.000 de euro lunar, însă va fi apt de joc abia peste câteva săptămâni. Nu a mai jucat din mai decât 20 de minute într-un meci al naționalei Algeriei, astfel că nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Nicolae Dică, enervat de reporteri: „Ce jucători cu experiență? Când îi bag nu e bine, când nu îi bag... Să venim cu cei de la Liga 3?”

Contradicție la clubul din Liga 1: „patronul” susține că „președintele i-a făcut o ofertă” lui Gabi Tamaș, acesta neagă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
bulldo
bulldo  •  14 Septembrie 2022, 09:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  13 Septembrie 2022, 14:51
Postat de valentindragobete pe 13 Septembrie 2022, 12:53

N-ai înțeles, e "inteligent" și "profund" iar banalități cu durerea adevărului, care adevăr ?, spune-le in cercul tau de prieteni! Valea !

Adevarul e ca echipa ta de ciumeti nu are nici cap si nici picioare. Dar e mai greu sa te prinzi cand esti implicat emotional.

valentindragobete
valentindragobete  •  13 Septembrie 2022, 12:53
Postat de maradona79 pe 13 Septembrie 2022, 12:19

Adevarul doare dar si vindeca!

N-ai înțeles, e "inteligent" și "profund" iar banalități cu durerea adevărului, care adevăr ?, spune-le in cercul tau de prieteni! Valea !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează