FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

FCSB, gata să primească refugiați din Ucraina la baza din Berceni: „E posibil ca azi să vină. Avem condiții pentru 400-500 de oameni”

FOTO: Libertatea
FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 13:47 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 15:51

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că e gata să primească refugiați din Ucraina la baza de la Berceni a echipei roș-albastre.

Omul de afaceri spune că a fost în contact cu persoane aflate la granița dintre România și Ucraina și este posibil ca azi să sosească o parte dintre refugiații care au plecat de teama războiului.

Volodimir Zelenski, mesaj pentru România în a 5-a zi a războiului cu Rusia: „Sunt recunoscător”
RĂZBOI
Volodimir Zelenski, mesaj pentru România în a 5-a zi a războiului cu Rusia: „Sunt recunoscător”

Refugiați din Ucraina, la baza echipei FCSB

„E posibil ca azi să vină femei cu copii. Sunt oameni de acolo, care au autocare, cu care țin legătura. Am vorbit cu ministrul și mi-a zis «Domnule Becali, dacă va fi nevoie, vom apela. Deocamdată nu e nevoie». Dar sunt niște oameni care sunt acolo. Am zis să aducă aici dacă e nevoie.

Pot încăpea 400-500 de oameni. Am luat și saltele. Pe lângă cele două paturi din camere, putem pune încă o saltea. Pot sta 3-4 persoane în cameră. Au căldură, au duș, avem bucătărie pentru a le face mâncare. Avem condiții pentru 400-500 de persoane. E posibil ca azi să vină unii”, a spus Gigi Becali la ProX.

VIDEO Se teme de cel mai sumbru scenariu în conflictul Rusia - Ucraina: „Suntem la câteva zile de sfârșitul lumii dacă se bagă cineva”

Citește mai multe știri despre războiul dintre Ucraina și Rusia:

I-a prins războiul la Brașov și s-au refugiat în fotbal » 11 puști din Ucraina nu se mai pot întoarce acasă din cauza invaziei pornite de Rusia

Mărturia fostului fotbalist din Liga 1, Junior Moraes, după ce a scăpat de infernul de la Kiev: „Eram 70 de oameni înghesuiți într-o cameră de hotel, ca într-un buncăr” » Jucătorii străini de de la Șahtior și Dinamo Kiev, aduși în România

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
vasileroaita
vasileroaita  •  28 Februarie 2022, 17:59

Gigi Beg Ali a auzit că ONU, UE și alte organizații umanitare vor finanța centrele de refugiați și vrea să se lipească la conducta cu bani!

steaua_nr_1
steaua_nr_1  •  28 Februarie 2022, 16:17

Adevaratii romani campioni! nu ca ungurii aia care sunt pro putin si rusia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează