FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-a comparat pe Tavi Popescu cu Hagi, dar „Regele” ştie ce-i lipseşte jucătorului de la FCSB: „Aici are de muncă”

Gică Hagi, managerul Farului, a vorbit despre Tavi Popescu (19 ani), extrema stânga de la FCSB.
Gică Hagi, managerul Farului, a vorbit despre Tavi Popescu (19 ani), extrema stânga de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 18:54 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 19:52

Gică Hagi, managerul Farului, a vorbit despre Tavi Popescu (19 ani), extrema stânga de la FCSB. Gigi Becali a spus că jucătorul său l-ar putea depăşi în valoare pe „Rege”, dar acesta din urmă i-a găsit destule lipsuri.

Hagi a numit aspectele pe care noul puști minune al fotbalului românesc, „Jucătorul lunii martie” în Ancheta GSP, ar trebui să le îmbunătățească.

Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”
CEI MAI BUNI
Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”

Gică Hagi: „Tavi Popescu e un jucător interesant”

„Tavi Popescu a demonstrat, joacă titular la Steaua (n.r. - FCSB) și e un jucător interesant. Dar e de muncă, trebuie planificate lucrurile, trebuie dezvoltat în tehnică, poate mai trebuie ceva și în tactică. Fizic trebuie dezvoltat și, după aceea, trebuie să se dezvolte și în plan personal, unde fiecare trebuie să aibă grijă de viața lui”, a declarat Hagi, citat de sport.ro.

E posibil să-l depășească și pe Gică. Pe ceilalți i-a depășit deja, nu mai vreau să dau nume. Dar Tavi Popescu îl poate depăși și pe Hagi 
Gigi Becali, patron FCSB

Tavi Popescu are 29 de meciuri în acest sezon de Liga 1 - 8 goluri și 2 assisturi. În martie a debutat și la naționala mare.

C.V. Gheorghe Hagi

  • Hagi și-a început cariera la Farul Constanța, în 1982. A urmat transferul la Sportul și ulterior a ajuns la Steaua, pentru care a debutat cu gol, în Supercupa Europei.
  • În 1990, Real Madrid a plătit 4 milioane de dolari, un record la acea vreme, iar Hagi ajungea în capitala Spaniei, unde a jucat doi ani.
  • Ulterior, a fost adus de Mircea Lucescu la Brescia, iar după Campionatul Mondial din SUA a ajuns la Barcelona, unde a jucat doi ani.
  • Cea mai bună perioadă din cariera lui Hagi a fost la Galatasaray, el fiind și acum extrem de iubit de turci. A evoluat pentru Galatasaray în perioada 1996-2001, jucînd în 167 de partide şi marcând 79 de goluri în toate competiţiile.
  • Alături de Galatasaray, Hagi a câştigat, ca jucător, 4 titluri de campion (1997, 1998, 1999 şi 2000) şi două Cupe (1999 şi 2000). De asemenea, în 2000, alături de Galatasaray, a cucerit Cupa UEFA şi Supercupa Europei.
  • La națională, Hagi a jucat între 1983 și 2000, bifînd 125 de meciuri și 35 de goluri, fiind golgeterul all-time
  • Ca antrenor, Hagi a pregătit naționala României, Galatasaray, Bursaspor, Steaua, Poli Timişoara şi Viitorul/Farul, cu care a câștigat titlul în 2017.

VIDEO / Florin Răducioiu explică de ce l-a votat pe Octavian Popescu „Jucătorul lunii”

Citește mai multe știri de actualitate:

Două nume cu greutate din fotbalul românesc n-au milă de CFR Cluj și Petrescu: „Mai degrabă te ia somnul, lasă total de dorit”

„De ce nu procedați la fel ca Gigi Becali?” » Oficialii CFR-ului au dat răspunsul pe loc: „Nu așa merg lucrurile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
robotucigas
robotucigas  •  05 Aprilie 2022, 23:48

La domnul Becali ii aseamănă și cu Mbape, iar fcsb a dat împreună cât ala singur. Ce naiba o avea omul asta, este talentat dar leneș după mine. Trebuie sa muncească, și să-l compari cu Hagi ca da goluri din orice poziție. Și vin cei copii ăștia sa se creadă mari după asta. Când ai da gol după gol ești fotbalist, sa dai unul la 5 meciuri ești acceptabil pentru liga 1-a. Asta este adevărul, sunt lăudați Ivan, tăvi Popescu și mai știu eu care. Tavi are mai puține goluri ca markovici, și cum ar fi ca cei de la Craiova să-l considere Mbape de ex. Ar fi urât fata de acel mare jucători sa faci asemănarea între ei. Tavi este el ca mai da câte un gol când are chef de joc. Restul este cancan. Cu craiobmva nu a făcut absolut nimic, și nu cred ca partea pe carea jucat a fost o problema. Dacă-i faci marcaj corespunzător este nimic. Și de acuma toți au văzut ce poate. Toți își ia masuri de precauție. Ar trebui lăsat fără prea multe laude sa devina jucător mare

108779877311497
George Ionescu  •  05 Aprilie 2022, 22:30

...ce mare scofala sa depasesti pe un jucator de serie B...

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  05 Aprilie 2022, 20:32

il depaseste platoul crevedia popescu pe hagi poate pe autostrada dar si aia nu poate fi numita depasire ci o devansare;se considera depasire atunci cand devansezi vehiculul din fata ta trecand peste axul drumului pe sensul opus.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează