FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, despre Todoran: „Asta mi-a propus. Am fost de acord, am zis că poate e specialist. Dacă vedeam că e bine, aș fi zis «E deștept, nu mă mai bag». Dar n-a fost”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 11:37 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 12:26

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a explicat cum decurge colaborarea sa cu antrenorul Dinu Todoran (42). 

După primul meci oficial în care a condus-o pe FCSB, remiza albă cu FC Botoșani, antrenorul Dinu Todoran a mărturisit indirect că nu el trage sforile la vicecampioană.

Întrebat de cele trei schimbări efectuate de FCSB la pauză, Dinu Todoran a avut un răspuns extrem de sincer, o trimitere directă la implicarea totală a lui Becali la echipă: „Știți cum se procedează la noi, n-are rost să mă îmi puneți mereu această întrebare”.

Gigi Becali, despre relația cu Dinu Todoran: „Ne consultăm”

Chestionat pe seama implicării sale la echipă, Becali a explicat cum decurge colaborarea sa cu Todoran.

„E posibil să primească libertate, în funcție de cunoaștere, de rezultate, în momentul în care eu o să consider că antrenorul face alegerea bună. Acum ne consultăm, dar alegerea el o face. Cu Todoran am vorbit înainte de meci, mi-a zis cum crede că ar fi bine, că vrea să încerce să joace cu Crețu închizător. 

I-am zis «bine, mă tată, cum zici tu». Nu eu am făcut echipa. El mi-a explicat, eu am zis «da». Să nu credeți că oblig. Nu, tată!

Eu văd ce părere are el, îmi spune ce idei are pentru dezvoltarea jocului. Dacă văd că ideile lui sunt bune... ideea cu Crețu la închidere nu a fost bună. Eu am fost de acord cu el, am zis că poate e specialist, dar nu a fost o idee bună. Dacă vedeam că e bine cu Crețu închizător, aș fi zis «da, uite, e deștept, nu mă mai bag». 

Dacă o să se lege o echipă adevărată, care să câștige campionatul la 7-8 puncte diferență, la revede, nu mă mai bag. Ce nevoie am? Dar până atunci, nu vreau să ajung ca Dinamo, Rapid, Vaslui, Oțelul, Urziceniul și altele, că pot enumera multe. Nu vreau să pierd ca Negoiță 25 de milioane, ca Borcea 7-8 și cu pușcărie, cum a pierdut Copos nu știu câte milioane și pușcărie, ca Porumboiu cu 50 de milioane pierdute. 

Dacă cineva mă critică pentru asta, greșește. Nu voi lăsa niciodată ca averea mea să fie risipită de angajați. Antrenorul este un angajat”, a spus Becali la Pro X. 

Până la anul, la vară, nu mă mai întrebați de Reghecampf.

Eu sunt acum cu vreo 8 milioane de euro în cont. Am banii ăștia în cont, mă uit și la fotbal, ce bine este! Emoții să aibă cei care au 20 de milioane de euro datorie. 

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Gigi Becali, declarații despre transferul lui Dumiter: „Ne-am înțeles, urmează să semneze”

Ne-a contactat impresarul lui Dumiter. Mi-a spus că a revenit Dumiter asupra decizie, ne-a întrebat «vreți să îl luați?» Am zis «da», și gata. Tot condițiile alea, contractele erau deja făcute, rămâne doar să le semnăm.

- Gigi Becali, pentru GSP.ro

Citește mai multe știri despre FCSB:

Semnează astăzi! Gigi Becali a convins jucătorul mult-dorit » Patronul FCSB, criticat: „Înseamnă că nu a urmărit vreun meci. După 3 etape îl trimite înapoi”

Absență grea pentru FCSB » Olaru ratează meciurile din Conference League și derby-ul din Liga 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
je__
je__  •  21 Iulie 2021, 18:46
Postat de nelu_faget pe 21 Iulie 2021, 13:27

Așa este. Antrenori consacrați - după mintea unora - gen Uhrin și Bonetă au numai salvări de la retrogradare în palmares

Cu cel mai bun lot de departe din liga branzei si sa iesi ani si ani si iar ani la rand pe locul doi, e dovada de prostie crancena. Dupa unele minti fara circumvolutiuni, e mai greu sa iesi pe locul doi cu lotul asta, decat sa salvezi de la retrogradare o echipa care are in lot vreo 3 mai rasariti si restul umplutura! Doamne, mare ti-e gradina...

1ianuarie
1ianuarie  •  21 Iulie 2021, 17:02
Postat de kikostel pe 21 Iulie 2021, 15:43

O rușine umană acest Todoran! Să se lase umilit de gigel în așa hal, să afirme patronul tău că dacă ieșea schema erai destept, dar nu a ieșit, iar tu să continui să stai ***, așa ceva credeam că doar MM Stoica poate face!

Ăla a recunoscut,sunt mulți pe-aici angajați,dar neh,neh,ei cică iubesc echipa și fac ce vor….nu,greșit,ei FacCeSpuneBecali!!!

kikostel
kikostel  •  21 Iulie 2021, 15:43

O rușine umană acest Todoran! Să se lase umilit de gigel în așa hal, să afirme patronul tău că dacă ieșea schema erai destept, dar nu a ieșit, iar tu să continui să stai ***, așa ceva credeam că doar MM Stoica poate face!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează