FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-0

Dinu Todoran, discurs brutal de sincer după primul meci oficial la FCSB: „De ce mă întrebați asta? Nu știți că așa se procedează la noi?”

Dinu Todoran / Sursă foto: GSP +37   FOTO
Dinu Todoran / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 22:34 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 23:10

Dinu Todoran, antrenorul celor de la FCSB, a obținut doar un egal la primul meci oficial pe banca FCSB-ului, 0-0 în deplasarea cu FC Botoșani

„Da, este un semieșec, dar am dominat jocul. N-am fost lucizi la finalizare, dar vom regla și acest lucru, ușor, ușor. Am dominat jocul, dar am suferit la finalizare. Pe viitor, vom fi mai atenți. A ratat și Mbappe penalty, e normal, e fotbal. Data viitoare, va înscrie”, a spus Todoran, referindu-se la ratarea lui Tase de la punctul cu var.  

Întrebat de cele trei schimbări efecutate de FCSB la pauză, Dinu Todoran a avut un răspuns extrem de sincer, o trimitere directă la implicarea totală a lui Becali la echipă: „Știți cum se procedează la noi, n-are rost să mă îmi puneți mereu această întrebare”. 

Dinu Todoran: „Nu am fost lucizi. Jucătorii nou-veniți se vor adapta ușor, ușor”

Urmează un meci greu, cu Karagandy, sperăm să fim 100% din toate punctele de vedere. Jucătorii nou-veniți se vor adapta ușor, ușor, la echipa noastră. Toate meciurile noastre sunt grele. Azi am întâlnit o echipă bună, de play-off. Azi nu am fost lucizi”, a spus Todoran, la TV Telekom Sport. 

FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
+33 FOTO

Dinu Todoran, lăudat de Vasile Miriuță

„Primul antrenor care are curaj să vină să spună adevărul! Ei și-au pus acolo un om, nu un antrenor, iar tu faci de vrei pentru că este echipa. Este incredibil că în secolul ăsta s-a ajuns la așa ceva! Munca lui Todoran se rezumă doar la antrenamentele din cursul săptămânii. Ce să mai analizăm tehnico-tactic când schimbările le face patronul?!” Vasile Miriuță, antrenor, la Look Sport

Becali nu s-a putut abține! 3 schimbări la pauză: un nou-venit, judecat rapid

FC Botoșani - FCSB. Vicecampioana a efecutat nu mai puțin de 3 schimbări la pauză.

Astfel, de pe teren au ieșit Răzvan Oaidă, Denis Haruț și nou-venitul Stipe Vucur și au intrat Zdenek Ondrasek, aflat la debut, Iulian Cristea și Ovidiu Popescu. Așadar, a fost schimbat centrul defensivei, deși FCSB nu a avut probleme în prima parte. Noii stoperi: Alex Crețu („închizător” în prima repriză) și Iulian Cristea.

Tănase a fost trecut inter, Ovidiu Popescu mijlocaș defensiv, iar Ondrasek a devenit noul atacant central, post ocupat în prima repriză de „decarul” roș-albaștrilor.

Citește și alte știri despre FCSB:

Becali nu s-a putut abține! 3 schimbări la pauză: un nou-venit, judecat rapid

VIDEO+FOTO FC Botoșani - FCSB 0-0 » Șumudică doarme liniștit! Vicecampioana se încurcă pe terenul victimei favorite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
reddog_forever
reddog_forever  •  16 Iulie 2021, 12:11

pana la urma, ce atata suparare pe todoran? ce, el nu stia unde se baga? pt asta, il executa jiji cat de curand, nu mai apuca 3-4 meciuri

amadeus2021
amadeus2021  •  16 Iulie 2021, 10:26
Postat de corectu pe 16 Iulie 2021, 07:34

Ratarea loviturii de la 11 m se datorează schimbărilor? Evident nu. La penalty se ia elan suficient și se dă tare în minge.Unde a mai văzut Tănase așa execuție. În min. 3 a fost penalty la Octavian Popescu.Nedat de Colțescu. Prima etapă,primul meci,prima mare greșeală de arbitraj.

Putea sa dea arbitrul si 3 penalty-uri pentru FCSB, asta nu inseamna ca Tănase sau alt fotbalist dădea gol. Poate doar dacă intra gigi și executa lovitura de la 11m...

fakeprofile
fakeprofile  •  16 Iulie 2021, 09:59

Circul fcsb reloaded, ce ar fi Liga 1 fara jiji? Daca tot avem parte de un fotbal slab macar sa ne distram cu monstri sacri ai comediei umane.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează