FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Andrei Dumiter a semnat cu FCSB! Toate detaliile transferului

Gigi Becali, patron FCSB +3   FOTO
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 10:32 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 18:21

Andrei Dumiter a semnat cu FCSB un contract 2 pe sezoane cu opțiune de prelugire pe încă 3. Acesta va avea un salariu de 9000 de euro pe lună. Acesta a fost însoțit la baza din Berceni de impresarul său, Cătălin Sărmășan și de Florin Vulturar, noul impresar preferat al lui Gigi Becali.

Cu Zdenek Ondrasek pe făraș, Gigi Becali aduce la FCSB un alt jucător cu profil ofensiv. Marți, GSP.ro a anunțat în exclusivitate că vicecampioana României s-a înțeles cu Sepsi OSK pentru transferul lui Andrei Dumiter, în schimbul căruia Gigi Becali va plăti 350.000 euro. În plus, covăsnenii păstrează 20% din drepturile tânărului jucător de atac. 

VIDEO Andrei Dumiter a ajuns la baza din Berceni și va semna cu FCSB

Transferul lui Andrei Dumiter la FCSB a creat confuzie: „Are două goluri!”

Invitatul din această dimineață al emisiunii GSP Live, jurnalistul Adrian Florea, a chestionat mutarea orchestrată de Gigi Becali. Adrian Florea a argumentat că Dumiter nu este un jucător cu profil de marcator, întrebându-se dacă Gigi Becali chiar l-a urmărit pe jucător înainte de transfer.

„Dumiter are 22 de ani și jumătate. Știi câte goluri are la vârsta asta, la nivelul primii ligi? Două! Despre ce vorbim? Cică îl dă pe Ondrasek afară să vină Dumiter? Dacă Gigi așteaptă să își ia un marcator, înseamnă că nu s-a uitat la niciun meci al lui Sepsi. În plus, nu mai e eligibil U21. 

De ce faci acest trasfer? Îți iei om de bandă? Teoretic ai om de bandă! Gigi după 3 etape îl trimite la loc, o să zică «vai, ce m-a prostit Sepsi cu acest Dumiter, dau eu bani, numai luați-l înapoi»”, consideră Florea. 

  • Adrian Florea, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, este șeful departamentului fotbal intern de la Gazeta Sporturilor.
Andrei Dumiter a semnat cu FCSB! Toate detaliile transferului
Andrei Dumiter (în prim-plan) semnează cu FCSB

Andrei Dumiter, două goluri la nivelul Ligii 1

Într-adevăr, Dumiter are doar două reușite la nivelul primului eșalon, în 27 de meciuri. Unul la Sepsi OSK, în play-off-ul sezonului trecut, chiar împotriva celor de la FCSB, iar celălalt la Chindia, când a evoluat pentru dâmbovițeni sub formă de împrumut.

Randamentul lui Dumiter a fost mult mai bun în Liga 2, unde a înscris 21 de goluri pentru Ripensia în 61 de meciuri.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Semne de întrebare după ultimul transfer efectuat de FCSB: „De ce a vrut să scape Sepsi de el?”

Absență grea pentru FCSB » Olaru ratează meciurile din Conference League și derby-ul din Liga 1!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Iulie 2021, 00:11

Acest Dumiter parea un tanar cu capul pe umeri cand a refuzat transferul la FCSB. Iata ca refuzul nu a fost decat un foc de paie, el refuzand nu datorita mediului de acolo ci doar fiindca nu i-a convenit salariul propus de Becali. Isi merita soarta cu prisosinta si imi retrag cuvintele de respect pe care i le-am adresat in trecut.

doar..titi
doar..titi  •  21 Iulie 2021, 17:54
Postat de jean_valjean pe 21 Iulie 2021, 12:50

Florarule, diferenta este ca dumiter a fost adus pe bani multi (80%), ca vedeta, ca titular, un fel de salvatorul atacului...iar ala adus de Cfr eu nici nu stiu cum il cheama, ptr ca nu l am vazut jucand..ei avand atacanti ca alibec, omrani, debeluj, costache...voi ati adus ca titular o rezerva de la sepsi

da mario ..o noua prostie marca jijica!!

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Iulie 2021, 15:47

45 de minute e cam mult zic, ar putea sa-l schimbe si sa-l dea afara dupa 10. Ce zic eu 10 minute? De la incalzire direct.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close