FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ondrasek, dat afară de la FCSB după o singură repriză: „Nu poate face față” » Becali i-a găsit înlocuitor: „Prea bun, prea puternic”

Zdenek Ondrasek (centru) în FC Botoșani - FCSB // foto: Facebook @ FCSB
Zdenek Ondrasek (centru) în FC Botoșani - FCSB // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 12:22 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 17:42

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a tras concluziile despre Zdenek Ondrasek (32) după doar o repriză jucată de ceh în echipa roș-albastră.

Gigi Becali lasă de înțeles că atacantul sosit de la Viktoria Plzen nu va mai juca pentru FCSB. Ondrasek a fost utilizat în a doua repriză a meciului cu FC Botoșani, scor 0-0, și nu s-a remarcat. A fost criticat dur mai întâi de Basarab Panduru, iar acum de propriul patron, Gigi Becali.

Impresarul lui Ondrasek sare în apărarea cehului, după criticile primite de la Becali: „Ce, ne luăm după o repriză? E în urmă cu pregătirea”
FCSB
Impresarul lui Ondrasek sare în apărarea cehului, după criticile primite de la Becali: „Ce, ne luăm după o repriză? E în urmă cu pregătirea”

Zdenek Ondrasek, pe făraș de la FCSB după o singură repriză! Becali s-a convins: „Nu poate face față”

„Nu mai vreau să îi critic pe oameni. (Ondrasek) nu e ceea ce noi dorim. Nu vreau să mai critic din prima zi, dar nu poate face față la noi. Vom vedea cu cine jucăm atacant”, a spus Becali la Pro X. 

Andrei Cordea, atacant la FCSB

Gigi Becali a și găsit înlocuitor pentru Ondrasek pe postul de atacant central. Îl va încerca acolo pe Andrei Cordea, atacant de bandă de meserie, care a jucat ca extremă dreapta cu FC Botoșani și ca fundaș stânga în meciurile amicale ale vicecampioanei!

„Eu cred, și o să vedem ce va fi, că ăsta pe care l-am luat de la Clinceni, Cordea, poate fi atacant. Cred că poate juca orice post, e prea bun jucător, prea puternic! Echipa va începe cu Cordea. Uite ce se întâmplă, omul a intrat și îți dai seama că nu-l poți scoate din echipă. 

Demonstrează și tu, Vînă! Sau tu, Moruțane! Nu mai poate juca nimeni în fața lui Cordea! Gata, s-a văzut cine e!”

5este nota primită de Zdenek Ondrasek în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația din FC Botoșani - FCSB. Cordea a fost notat cu 6

VIDEO. Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut!

Citește mai multe știri despre FCSB:

Olimpiu Moruțan, noul client al lui Gigi Becali: „Credeam că iau bani mulți, dar nu face nici 200.000 euro!” » A găsit problema: „Dacă stai la Pipera...”

„Cel mai bun” pentru Gigi Becali, cel mai slab de pe teren! Toate notele după meciul de la Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
ovidiu1
ovidiu1  •  17 Iulie 2021, 22:17

Amatorism, suporterii FCSB-ului sa ia distanta fata de aceasta echipa, nu merita sustinuta.

deusdat
deusdat  •  16 Iulie 2021, 22:26

Gigi are la FCSB ca antrenor aceleași performanțe ca Lăcătuș, Stoichita, Ilie Dumitrescu și Rădoi. Respectați-i meritele.

militakimi
militakimi  •  16 Iulie 2021, 21:10
Postat de tictris pe 16 Iulie 2021, 20:20

Esti jalnic, din toate punctele de vedere... Apropo, sunt sigur ca ai si tu jante de 2000 de euro bucata la otomobilul tau... n-asa?!??

Asa e recunosc. Masina mea nu valoreaza cat janta pe care o mentionezi poate nici cat proteza ta tataie ce sa fac asta e. N-am avut ocazia sa primesc o linie directoare luminoasa si bine inaintata spre bunastarea poporului ca tine asa ca sunt jalnic comparativ cu tine. Daca apa gazoasa n-am turnat si consumat nici vila si masina n-am capatat asta e. Sunt sarac si jalnic tataie esti multumit? Si acum taraie-ti flatulenta pe la altii cu minciuni cu tot si scuteste-ma de zugraveala. Nu vezi ca nici liberec ala nu te mai baga in seama? Si-a dat seama cu cine are de-a face nea Nelu doi.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează