Comentarii (49)
DM Bob  •  04 Iulie 2020, 03:32

POPICA a spus ADEVARURI iar dascalul vintila a improscat cu noroi !

Malus Dacus  •  04 Iulie 2020, 09:44

Argeș e un antrenor bun, dar are nevoie de minute la fsbc. Merită să știe echipa de start măcar cu 10 minute înainte.

sstark  •  03 Iulie 2020, 20:44
Postat de Traian Pavelescu pe 03 Iulie 2020, 19:56

Vintilă nu este antrenor de Steaua și nici Jiji un patron demn sa dețină cea mai buna și susținută echipa din țara, singura care contează cu adevărat in Europa! Dar de data asta are dreptate! Popa, care e un nume mare in istoria recenta a Stelei, nu mai face performanta de peste 3 ani, e doar turist! Așa ca mai încet cu nemulțumirile și mai mult cu pregătirea dacă vrea sa revină la nivelul din 2014!

Sa NU uitam ca astia de la FC Fcsb 2003 SA din Popesti-Leordeni, Judetul Ilfov sunt in urma cu ceva secole. Pentru ei contractele de munca sunt niste hartii acolo ca sa deseneze Lutzu si Vali pe ele cu carioca. Clubul, neavand decat o organigrama de trib nomad din Campia Baraganului, si fiind alcatuita doar dintr-o capetenie si slujitori, nu respecta absolut nici o lege sportiva sau morala din Secolul XXI, ba mai mult foloseste metode interlope cu amenintari tribale la adresa persoanelor ca Momcilovic, la angajati, sa renunte la contract. Sa speram ca Capetenia fecesebista nu il va rapi pe Momcilovici impreuna cu niste cefe late care stiu doar 4 litere in abecedar, pe motiv ca i-a rapit masina de la club. Si mai grav, supusii fecesbisti antistelisti postaci sustin aceste principii intr-o tara care face parte din Uniunea Europeana si NATO in secolul 21... adica totusi secolul XXI ! scuze era pentru Traian Fecesebescu

ang3ldev1l  •  03 Iulie 2020, 19:43
Postat de Cristi Daniel pe 03 Iulie 2020, 19:34

cand l-ati adus la FCSB nu stiati nimic de el ca fotbalist sau scoutering-ul a fost in concediu? sunteti cumva o societate filantropica? pot solicita ajutor si alti oameni nu numai, cica,fotbalisti?

O obosit si nea Gigi, nu mai poate fi tot timpul si scouter si manager si antrenor si dirijor si impresar si noaptea cioban, ii vine si lui greu, ca el sa le faca pe toate de frica ca raman fetele fara zestre.

johnwick_chapter3  •  03 Iulie 2020, 23:59
Postat de sstark pe 03 Iulie 2020, 22:44

Ludogorets? Sunt aia cumva care recent au terminat in 10 si au eliminat Fecesbismul din preliminariile cupelor europene dupa ce au pus in poarta la penalty un aparator central are a jucat la Dinamo Bucuresti?

dacă ții așa bine minte echipele, cum îi cheamă pe ăia di Islanda care v-au dat cu peștele peste nas și aici, și acolo? aveau un jucător bun, lucra în port la Reykyavik, Dadasson, v-a dat 2 acolo, 2 aici. așa ceva se ține minte

Stefan Patriche  •  03 Iulie 2020, 22:19

Da, a jucat putin afara, e singurul? Nu. Domnu' Vintila sa tacă naibii din gura ca nici antrenor cu portarii la juniorii lui Reading nu-l angajează nimeni. Asa sa știți, Domnule Vintila, portar de duzina, caracter repetent. Adi Popa a făcut pentru Steaua infinit mai mult decat tine si cu ceva mai mult bun simt decat Becali. Dar slugile tot slugi rămân chiar si atunci cand pupa icoane. Asta le e caracterul!

persanu  •  03 Iulie 2020, 21:05
Postat de daweirl pe 03 Iulie 2020, 20:56

ala cu masina era Planic dar asa e cand esti prost de mic...

Sa chinuit sa scrie atât doar sa ne arate cât de naiv este. Ar trebui ca aia doi neuroni ai lui să-l facă sa înțeleagă ca nu mai există în UE astfel de lucruri sa te facă sa renunti la contract. Dar ce să-i ceri...

persanu  •  03 Iulie 2020, 21:02

Trebuia sa te lase la Chiajna ba Popica. În loc să-i pupi mana ca ți-a dat o șansă să te realizezi în viață tu vi sa dai petarde doar în interesu tău. Trebuia sa ramai la Chiajna, ca jucai la matineu și azi cu 2000 de euro pe lună.

persanu  •  03 Iulie 2020, 20:58

Ca are dreptate Popa sau" domnu Argeș " nici nu mai contează. Trist este că acest jucator grăsuț știa unde vine și cu ce se confruntă iar dacă avea coloana vertebrală vorbea când era la echipă. Știa ca pe postul lui avea jucători tineri știa ca politica clubului este să vândă și cel mai important este ca știa că a fost adus doar ca erau mulți accidentați. Sa vi sa spui lucruri pe care oricum lumea le știe deja nu face decât să-ți arăți nulitatea ca om și ca jucător. Cine te pune ma sa vi sa joci la fcsb? Baniiiiiii. Vi sa ne spui ca tu luai mai mulți bani dacă rămâneai la echipă și ca ai renunțat la bani, dar ai renunțat tot sa prinzi un contract în alta parte... Nu ca ce drăguț ești tum

cetateanul_surmenat  •  03 Iulie 2020, 20:25
Postat de catalynn pe 03 Iulie 2020, 20:02

Incredibil e cum acest Popa a reausit sa depășească in viteza (!!!) apărarea câinilor! Ăla a fost momentul in care a devenit clar pt oricine ca Dinamo (de fapt franciza SC FC Dinamo 1948 SA pt fi foarte exact! ) nu mai are ce caută in L1.

***, ai dreptate, sa se duca langa cealalta echipa a psd in L4 (forever). Desi e o diferenta rinam0 nu s-a infiintat DIRECT in l4 ca echipa *** finantata de la bugetul de stat. Va urez sa va "duelati" 10 ani i L4, si apoi sa mergeti la cosul de gunoi al istoriei fotbalului de unde ati evadat din greseala, greseala psd evident.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5
Comentează