LIGA 1  ·  FCSB

FCSB. Bogdan Argeș Vintilă își atacă un fost elev: „Acolo n-a fost domnul Becali patron, nici eu antrenor. Să vadă cât a jucat”

Bogdan Vintilă îi răspunde lui Adi Popa
Bogdan Vintilă îi răspunde lui Adi Popa

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 16:56 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 19:37

Bogdan Argeș Vintilă (48 de ani), antrenorul celor de la FCSB, i-a răspuns lui Adi Popa (31 de ani), după ce mijlocașul i-a adus mai multe acuze într-o emisiune televizată. 

Împrumutul lui Adi Popa la FCSB s-a încheiat la finalul lunii iunie. Ultimele săptămâni ale mijlocașului au fost unele tensionate, cu tachinări între el și conducere. După expirarea contractului, „Popică” a spus ce avea pe suflet și la adresa antrenorului. Replica a venit imediat. 

Vintilă: „La Ludogoreț n-am fost eu antrenor”

„Am auzit şi eu ce a zis Popa la televizor, dar, din punctul meu de vedere, în momentul în care pleci de la un club şi începi să arunci cu noroi în cei alături de care ai mâncat o pâine, în cei despre care ai spus că ţii la ei şi e clubul tău de suflet, începi să arunci cu noroi şi cauţi scuze în altă parte, nu mi s-a părut fair-play. 

Dacă mă apuc să-i răspund punctual la tot ce a declarat el, eu cred că ar fi în dezavantaj. Dar eu prefer să-i transmit un mesaj, cu toate că aş fi vrut să i-l transmit personal. Dar, cum el a făcut declaraţiile în presa, îi transmit doar atât, tot prin presă: la Al Taawon n-a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor, la Ludogoreţ n-au fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor, la Reading n-a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor. Să urmărească, să vadă cât a jucat, unde a jucat, după care să vină să ne spună dacă noi l-am nedreptăţit sau chiar are o problemă”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă într-o conferință de presă. 

VIDEO / FCSB și FC Botoșani luptă pentru locul de Europa League

Citește și alte știri despre FCSB:Veste uluitoare pentru Clanul Duduianu. “Regele Pian” nu a murit
Libertatea
Comentarii (49)
Andrei Florin Crisan  •  04 Iulie 2020, 13:50

Cand auzeai Steaua te luau fiorii,se ridica părul pe mâna acum cand aud Fcsb nu mai am nici un fel de sentiment și ma îndepărtez tot mai tare de a iubi echipa asta sau de a mai simti ceva pentru ea.Vintilă prima dată sa faci și tu o performanță cu fcsb apoi poți vorbii de Adi Popă sau alții. Nu stiam ce se intampla cu echipa asta dar Adi Popa iti mulțumim ca ne-ai spus.

Malus Dacus  •  04 Iulie 2020, 09:44

Argeș e un antrenor bun, dar are nevoie de minute la fsbc. Merită să știe echipa de start măcar cu 10 minute înainte.

ray51  •  04 Iulie 2020, 08:36

Edificator raspuns!

Vezi toate comentariile (49 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial
Eurosport
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
19:55 Europa League
Leverkusen Rangers
Digi 2, Look Plus, Telekom 1
19:55 Europa League
Sevilla - AS Roma
Digi 1, Look Sport, Telekom 2
22:00 Europa League
Wolves - Olympiakos
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Europa League
Basel - Frankfurt
Digi 4, Look Sport, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1