FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Bogdan Planic, iertat de Comisia de Disciplină! Cât stă după ce a fost eliminat cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 17:28

Bogdan Planic (28 de ani) a scăpat ușor după ce a primit direct cartonașul roșu în meciul cu CFR Cluj, pierdut de FCSB, scor 0-1. 

Comisia de Disciplină a decis ca Planic să fie suspendat o etapă, deși fundașul de la FCSB a primit direct cartonașul roșu după faultul asupra lui Ciprian Deac. 

Jucătorul a mai primit și o penalitate de 740 lei.

Membrii Comisiei de Disciplină au făcut diferența între cartonașul roșu arătat direct pentru agresiune (caz în care se dictează minimum două runde de suspendare) și eliminarea dictată de Istvan Kovacs pe motiv că sârbul a faultat din poziție de ultim apărător. 

Astfel, sârbul va sta în restanța cu FC Voluntari, de joi, și va fi pe teren la partida cu Academica Clinceni, de luni. 

Ion Crăciunescu: „Trebuia doar galben” vs. Adrian Porumboiu: „Decizie supercorectă”

Analizând faza din minutul 77 a meciului cu CFR Cluj - FCSB, Ion Crăciunescu a declarat că Istvan Kovacs nu trebuia să-l elimine pe Planic. 

„Deac își face preluarea ușor în dreapta. Dacă prelua spre poartă, ar fi fost situație iminentă de a marca. Doar o greșeală de execuție ar fi dus la o ratare. În cazul acela era «roșu». Nu e clar că Deac poate marca. De-asta prefer doar avertisment și lovitură liberă”, a declarat luni Ion Crăciunescu, la TV Digi Sport. 

De partea cealaltă, Adrian Porumboiu are o părere contrară față de Crăciunescu. „A fost supercorectă eliminarea lui Planic! Sunt multe elemente de luat în calcul. Atacul asupra lui Ciprian Deac se apropie de unul violent”, a declarat Porumboiu la Pro X.

Match preview FC Voluntari - FCSB

Citește și: 

Ultimele detalii despre transferul de la Craiova pus la cale de FCSB: „Orice aș spune s-ar interpreta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
100002473541087
Danut Ognean  •  06 Februarie 2020, 11:28

daca era un jucator de la oricare alta echipa era suspendat 4 etape

parpalache
parpalache  •  06 Februarie 2020, 10:35
Postat de parpalache pe 05 Februarie 2020, 19:06

Iata una din"arogantzele" lui GG la GSP TV-predecesorul GIGI SPORT1-"Io,de cate ori ma intalnesc cu baiatu'ala de la comisia de disciplina,ii daau cate 500 de dolaari!"Da'de ce imi dai bre nea GG zicea baiatu'"?"Iti daau,uite asa, ca vreau io!Ca mi-esti simpatic"!"Chiar,dar de ce-i dadeati"-indrazneste si"naumul"de serviciu-Nu s-ar putea crede ca il mituiti"?"Nee!Cum sa-l mituiesc?!Ii daau,asa,ca sa-l incurajez!Sa lupte impotriva coruptiei"!!!

!

parpalache
parpalache  •  06 Februarie 2020, 10:32
Postat de bibi_jupanul pe 05 Februarie 2020, 22:06

Asta confirma ca a fost acordat gresit acel rosu.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează