FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A schițat portretul ideal pentru următorul antrenor de la FCSB: „Cuminte și să asculte”

FCSB a pierdut ultimul meci jucat, 0-2 cu Rapid // foto: Facebook @ FCSB
FCSB a pierdut ultimul meci jucat, 0-2 cu Rapid // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 21:53 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 22:06

Fostul portar Bogdan Stelea (54 de ani) consideră că Gigi Becali (64), patronul FCSB, are nevoie de un antrenor „cuminte, care să asculte”.

Toni Petrea, antrenorul principal de la FCSB, a decis să plece de la cârma echipei după înfrângerea cu Rapid, scor 0-2. Patronul Gigi Becali a anunțat că vrea ca Nicolae Dică să-i ia locul, argumentând că fostul mijlocaș „e un om cuminte, pot lucra toată viața cu el”.

Chestionat despre această variantă pentru banca vicecampioanei, fostul portar Bogdan Stelea a opinat că FCSB are nevoie de „un om care să asculte”.

Implicarea lui Gigi Becali în toate deciziile relevante la nivelul echipei (transferuri, echipa de start, schimbări) este deja de notorietate la FCSB, un aspect cu care următorul antrenor va trebui să fie de acord.

Nu s-a văzut la TV: tensiuni după Sepsi - FC Argeș! Au scandat „Ria, Ria, Ungaria”, apoi ar fi agresat un fan piteștean: „Organizare zero. Noi stăteam în cușcă, jandarmii citeau regulamentul”
SEPSI - FC ARGEȘ
Nu s-a văzut la TV: tensiuni după Sepsi - FC Argeș! Au scandat „Ria, Ria, Ungaria”, apoi ar fi agresat un fan piteștean: „Organizare zero. Noi stăteam în cușcă, jandarmii citeau regulamentul”

Bogdan Stelea: „Gigi Becali e sincer, are nevoie de un om care să asculte”

„Becali e sincer, are nevoie de un om cuminte, care să asculte. Prima condiție e să fie cuminte. Apoi trebuie și să aibă minte, e clar.

Pentru a fi cuminte la FCSB și să ai rezultate ai nevoie de multă minte. Depinde de conjunctură, de ce se întâmplă. Dică a putut să facă rezultate importante în anumite momente.

Apoi ai nevoie de o anumită atmosferă, liniște și încredere pentru a putea menține rezultatele respective, iar conducerea să știe exact pe cine se bazează, să nu dispere în momentul sincopelor. Important este să știi cum să gestionezi astfel de situații”, a precizat Stelea la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit astăzi că Nicolae Dică a fost ofertat să o preia pe FCSB și că urma să ofere răspunsul final în această seară. 

VIDEO: „Când semnezi cu FCSB, știi la ce să te aștepti”

Mai multe știri din Liga 1: 

Replica lui Mihai Stoica după ironiile lui Rotaru: „Mi-au sărit sâmburii din gură când i-am citit declarațiile. Very funny”

Mihalcea se ia de jucătorii lui: „Am fost corigenți la toate capitolele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  26 Iulie 2022, 12:51

Si cu treaba are asta Tava Pulpescu cel fara de bac? Chiar trebuie bagat cu forta in orice stire

Vezi toate comentariile (1)
Comentează