FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, discuții decisive cu antrenorul dorit la FCSB: „În seara asta aflăm dacă vine. A făcut performanțe ieșite din comun”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 17:27 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 17:56

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a dezvăluit că patronul Gigi Becali va purta discuții decisive cu Nicolae Dică (42) în această seară, în vederea preluării funcției de antrenor principal.

Anunțat de Toni Petrea că-și va prezenta demisia, Gigi Becali s-a orientat către Nicolae Dică pentru înlocuirea actualului „principal” de la FCSB.

„Dică e o variantă, e un om cuminte”, a afirmat latifundiarul în această dimineață. Lucrurile s-au mișcat rapid, iar Dică va purta în această seară discuții decisive în vederea revenirii la FCSB, unde a mai antrenat între iunie 2017 și decembrie 2018.

Becali a stabilit cuplul de fundași centrali + A mai trecut un jucător pe lista neagră: „Am chemat impresarul și i-am zis: «Uite, îi dau drumul. Găsește-i echipă!»”
FCSB
Becali a stabilit cuplul de fundași centrali + A mai trecut un jucător pe lista neagră: „Am chemat impresarul și i-am zis: «Uite, îi dau drumul. Găsește-i echipă!»”

Gigi Becali, discuții decisive cu Nicolae Dică, antrenorul dorit la FCSB

„În seara asta vom afla dacă vine sau nu. Eu sper să accepte. Anul trecut, în vară, a avut oferta pe masă. Atunci am fost și eu la discuții, acum am zis să nu mai merg, că poate se rezolvă mai ușor. Atunci a refuzat oferta, a zis că nu poate pleca de lângă Mirel. A făcut un gest frumos pentru Mirel, dar nu și pentru cariera lui. 

Sper să vină acum, este ultimul antrenor cu care am avut performanțe în Europa. Chiar ieșite din comun. Am eliminat Viktoria Plzen, 4-1, am desființat-o! 

Am făcut 0-0 la Lisabona în condițiile în care Enache a ratat o ocazie uriașă, apoi am spulberat tot în faza grupelor: 3 meciuri, 3 victorii și calificare mai departe. Tot cu el am bătut Lazio, 1-0 la București.

Dică e singura variantă”, a afirmat MM la Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Sper ca Dică să fie antrenorul”

Cu Dică pe bancă, Mihai Stoica consideră că FCSB poate întoarce rezultatul din meciul tur cu Saburtalo, 0-1, din turul 2 preliminar al Conference League: 

„Parcursul nostru european nu este compromis total. Indiferent cine va fi antrenor - sper să fie Dică - poate să elimine Saburtalo. Dacă se produce un delic, cred că lucrurile vor funcționa așa cum trebuie. Avem aceeași echipă, echipa care sezonul trecut a făcut cel mai bun play-off”. 

Cine va fi antrenor trebuie să accepte să lucreze cu Neubert, Marius Popa și Pintilii. Așa am considerat că trebuie să facem.

Nu se pune problema ca Neubert să plece de la noi

- Mihai Stoica, manager general FCSB

46 de meciuria câștigat FCSB cu Dică pe bancă. În rest, au fost 18 egaluri și 16 înfrângeri

Cauza ascunsă a căderii FCSB? „Au ales ca să nu se supere patronul”

Mai multe știri din Liga 1: 

Mititelu și-a luat avânt: „Băieții au fost la 60-70%. Echipa poate mai mult”

Mihai Stoica numește momentul în care s-a rupt totul la FCSB: „Golul din ofsaid al Voluntariului ne-a afectat foarte tare. Ne-a debusolat!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  25 Iulie 2022, 20:23

Doamne ajuta sa aibă Dică putină minte si să refuze! A fost odată, a văzut cum e sa lucrezi lângă MM. Si ca secund al lui Becali, pe deasupra. Cât de slab trebuie să fie ca să accepte? Il înțeleg pe unul precum Tamm, că a semnat cu FCSB, el habar nu are ce înseamnă azi această stână. Dar Dică, dacă semnează, chiar e sub orice critică! Poți fi disperat după bani, dar chiar e FCSB singurul loc de muncă? Sa ajungă, precum Tănase, sa apară in poze cu MM?! Jenant!

Toty67
Toty67  •  25 Iulie 2022, 20:06
Postat de brentford pe 25 Iulie 2022, 19:14

Sau mai dor ne e de vechiul Gigi,calare pe Maybach,cu ranga in Maybach,Borcea care mai dansa din buric ca Shakira,Mititelu care era in razboi cu Sandu si Mitica,Porumboiu care se lega de arbitraj si cand castiga... ehehe...alea vremuri. Sa nu uitam de Pinalty care la interviuri era mai haios ca Vadim Tudor in clinciuri cu Zavoranca. Ce-am avut si ce-am pierdut. Poate ne face gesepe o retrospectiva in zilele aviatoare

De OMENIILE lui Becali îmi este dor!

Toty67
Toty67  •  25 Iulie 2022, 20:04

Care sunt performanțele ieșite din comun a lui Dică?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează