FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - BOTOȘANI 0-2

FCSB - BOTOȘANI 0-2 // Gigi Becali își ia la țință colaboratorii: „Mihai Stoica îmi zicea că nu are nicio vină preparatorul!” + ce fundaș central din Liga 1 vrea să aducă

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 22:44

FCSB a pierdut cu FC Botoșani, scor 0-2 (Andronic '18, Ongenda '41). La final, Gigi Becali a anunțat schimbări masive și aruncă o parte din vină pe seama colaboratorilor, printre care se numără și directorul sportiv Mihai Stoica.

Citește AICI cronica primei victorii a Botoșaniului în fața FCSB

„Eu de doi ani zic că nu avem fundași centrali. Am vrut să îl iau pe Burcă, mi s-a zis că îl ia CFR Cluj pe 250.000 de euro. Am sunat și eu colaboratorii, mi-au zis că e lent, că una, că alta. Acum vreau să îl iau pe Miron (n.r. Andrei Miron, stoper FC Botoșani). A arătat că e fundaș central!

Pe Cestor trebuia să îl iau liber. Mi-a spus Dani Coman că e cel mai bun fundaș central pe care l-a văzut. Am sunat colaboratorii și mi-au zis că e lent, că e slab! Eu nu am coordonat bine, nu am condus bine, dar promit că rezolv tot! Sunt mulți factori pe care îi voi pune la punct. Am lăsat pe mâna altora. De mâine mă voi implica eu! Pun absolut tot la punct. Noi nu jucăm nimic. Nu legăm trei pase. Jucătorii sunt șmecheri, fentează ei. Care 4-3-3? Sunt doar patru, dar și ăia sunt nimic!”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Dă vina pe preparator

„Eu cred că echipa este distrusă, este un uzaj care se întâmplă de mai multă vreme din cauza preparatorului fizic. Am spus asta și acum un an.

Ilie Dumitrescu îmi spunea mereu că nu am preparator. Eu, care nu sunt specialist, vorbeam și eu cu colaboratorii. Mihai Stoica îmi zicea că nu are preparatorul nicio vină. Echipa a fost distrusă. Eu o să pun totul la punct. Durează o lună, dar de mâine, nutriționist, preparator fizic și alte măsuri pe care le voi lua”, a adăugat Becali.

Astăzi pot să îi laud doar pe Vînă și pe Oaidă. Ceilalți parcă erau pe bulevard.

„ Nu-i de vină preparatorul că zice Bogdan Andone? (ironic) De ce se rup toți jucătorii după 15 minute? Avem nouă accidentați, dar nu e nimeni de vină!”
Gigi Becali

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
tandd
tandd  •  30 Iulie 2019, 11:52
Postat de martinpen pe 30 Iulie 2019, 07:40

Daca doar ieri jocul a scartait, nu e clar ca fcsb a vrut sa piarda meciul? Cum naiba 3 zile in urma joaca bine si ieri nu?

cum adica daor ieri????cand iei 3 acasa de la hermanstadt si te calareste sepsi inseaman ca jocul a mers???steaua a intalnit 3 echipe fara mari pretentii si abia abia a scos-o la mal in prima etapa si poate si in a 2-a,dar ce te faceai daca juca cu cluj sau cu viitorul sau poate cu craiova adica echipele de cupe europene?

geogeo
geogeo  •  30 Iulie 2019, 11:21

Bataia asta e binemeritata si binevenita. FCSB-ul are in aparare numai improvizatii cu exceptia lui Belu, pe care nu-l baga titular, si Planici care e cel mai slab fundas central din Liga 1 sau joaca la pariuri. E inexplicabil cum se dadea ieri la o parte din fata atacantilor adversi si istoria asta se repeta, nu e prima oara cand face asa ceva. Ceilalti fundasi nu sunt pe locurile lor: Cristea e bunicel dar e mijlocas, Filip e mijlocas, Balasa e fundas dreapta si joaca central sau stanga si atunci e chiar nornal sa iei 2-3 boabe pe meci. Noroc cu Vlad si cu ratarile Botosaniului ca altfel era macel. Acum Becali vrea sa-l aduca pe Miron. Nu ca n-ar fi bunicel, dar daca vrei grupe de EL si apoi de CL, ai nevoie de fundasi cu o clasa cel putin peste ce e in Liga 1 la CFR, Craiova, Viitorul, Botosani s.a.m.d. Altfel, mai trece o vreme si iar iei 2-3 de la Iasi, CFR, Viitorul sau Gaz Metan si te uiti la titlu ca la o himera.

kikostel
kikostel  •  30 Iulie 2019, 10:39

Problema nu e nimicul nr.1 din club, că e doar un parazit pasiv, platit enorm pentru cât nu face. Nu dă doi bani stăpânul de oi pe parerea acestui nimic. E doar un țap ispășitor, o cârpă pe care Gigi să se șteargă pe mâini. Problema e doar la orgoliul imens al bisnitarului din Pipera, ce îl împiedică să admită că nu se pricepe și, ca atare, are nevoie de angajați competenți, că treaba merge cu profesioniști, nu cu colegi de pușcărie și cu secunzi de secunzi.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează