FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu vrea dreptate, după cantonamentul făcut de FCSB în Antalya: „Sunt curios să văd în ce măsură se vor rezolva lucrurile”

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, așteaptă să vadă ce decizie vor lua autoritățile în cazul celor de la FCSB.
Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, așteaptă să vadă ce decizie vor lua autoritățile în cazul celor de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 17:21 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 17:59

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, așteaptă să vadă ce decizie vor lua autoritățile în cazul celor de la FCSB. 

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • Gigi Becali (62 de ani) a anunțat ieri că FCSB a decis, avertizată că ar putea fi carantinată la revenirea din stagiul din Turcia, să efectueze de urgență un meci de verificare, pentru a încerca în acest fel să determine DSP să încadreze clubul la „competiție sportivă” și să evite izolarea de cel puțin 10 zile.

Edi Iordănescu și-a exprimat clar nemulțumirea față de cantonamentul din Antalya al rivalei FCSB. Clujenii ar fi planificat la rândul lor un stagiu de pregătire în afara țării, dar au fost întorși din drum de autorități. „Feroviarii” au fost nevoiți să se antreneze în condiții dificile.

Edi Iordănescu, atent la situația rivalei FCSB

„Sunt persoane mai autorizate să comenteze. Eu ce pot să spun, și mă rezum la acest lucru, este că eu cred că regulile sunt făcute pentru toți la fel și toți trebuie să ne supunem lor. Și mie mi-ar fi plăcut să putem să mergem în străinătate și să organizăm un cantonament în care să nu trebuiască să ne confruntăm cu toate aceste probleme de climă.

Sunt curios să văd în ce măsură se vor rezolva lucrurile, însă știu că, atunci când s-a pus problema și am discutat cu cei din conducere, mi s-a transmis că nu am primit aviz pentru a putea merge într-un cantonament centralizat în străinătate. Permisiunea ar fi fost doar în cazul unor competiții oficiale”, a declarat Edi Iordănescu, într-o conferință de presă. 

VIDEO. Toni Petrea, conferință din cantonamentul celor de la FCSB

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Apel disperat din Bănie, după Craiova - Sepsi 0-0: „Amânați partida cu CFR Cluj”

Lovitură grea pentru Dinamo: Diego Fabbrini și-a depus memoriu! Ar putea ajunge la o rivală a „câinilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mafa
mafa  •  14 Ianuarie 2021, 08:08

Daca erai un cavaler, ceea ce nu se pune problema, taceai si demonstra tuturor cat de bun esti pe terenul de joc, dar !!!....

1651745445083839
Gheorghe Dragan  •  14 Ianuarie 2021, 06:25

au fost in excursie de studii nu in cantonament! s-au relaxat, ce nu au voie sa se dezmorteasca de atata stat pe scaune in avion? :D

1_0_1_0
1_0_1_0  •  13 Ianuarie 2021, 21:26
Postat de pigforever2 pe 13 Ianuarie 2021, 18:50

Singura decizie corecta: Sa fie FELICITATI. Singurul club care a tratat cu seriozitate perioada de pregatire. Cat despre carantina, nimeni nu poate sa-mi spuna ca daca stateau pe coclaurile natale nu se infectau. Poate sunt sanse mai mici intr-un cantonament organizat in alta tara unde nu iei contact cu strainii si astfel eviti problemele. Asa ca, hai sa fii bun pe teren nu din gura ca un frustrat ce ai demonstrat ca esti

"Asa ca, hai sa fii bun pe teren nu din gura ca un frustrat ce ai demonstrat ca esti".......până una, alta, Edi s-a cam *** la fiecare ocazie....inclusiv la ultimul meci cu CFR.... Despre ce vorbești tu acolo?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează