FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB a făcut o nouă cerere să intre pe Stadionul Ghencea » Ce meciuri vrea să joace în play-off-ul Superligii pe noul stadion

Articol de , - Publicat luni, 13 martie 2023 10:54 / Actualizat luni, 13 martie 2023 11:49

FCSB a terminat sezonul pe locul 3, după 1-0 cu Sepsi, iar acum este cu gândul la partidele din play-off, dorind ca unele dintre ele să se joace pe noul stadion Ghencea.

Pentru duelurile din a doua parte a sezonului, echipa roș-albastră plănuiește să intre în premieră pe noua arenă din Ghencea.

Play-off-ul mai are o singură necunoscută » Lupta la titlu se anunță explozivă: cum arată clasamentul după înjumătățire + programul complet
PLAY-OFF
Play-off-ul mai are o singură necunoscută » Lupta la titlu se anunță explozivă: cum arată clasamentul după înjumătățire + programul complet

FCSB vrea să joace 4 meciuri pe Stadionul Ghencea

Din informațiile Gazetei Sporturilor, FCSB a trimis o nouă cerere către Clubul Sportiv al Armatei, care administrează arena, pentru a juca 4 etape din play-off pe Ghencea.

Refuzată în trecut de CSA, FCSB încearcă din nou să intre pe Ghencea. Formația lui Gigi Becali vrea să joace pe noul stadion meciurile din etapa 1 (CSU Craiova), etapa 4 (Farul), etapa 7 (FCU Craiova/Sepsi) și etapa 8 (CFR Cluj). 

Oficialii roș-albaștrilor au transmis către CSA că vor un răspuns până pe 9 martie. „Militarii” le-au spus că înainte de a răspunde trebuie să vadă programul meciurilor din play-off, care se va stabili azi.

FCSB va juca pe Arcul de Triumf

FCSB e nevoită din nou să caute alte soluții pentru a disputa meciurile de pe teren propriu în startul unui sezon, în altă parte decât pe Arena Națională. 

La vară, în cazul în care roș-albaștrii vor fi iarăși în postura de a evolua în cupele europene, Arena Națională nu va fi disponibilă pentru fotbal cel puțin pe parcursul lunii iulie, când va găzdui două concerte, la interval de 10 zile: pe 16 și 26 iulie. 

Pentru a se asigura că nu va trebui să plece din București, cum s-a mai întâmplat în anii trecuți, FCSB a făcut deja o solicitare pentru a antama o altă arenă din Capitală. Cum pentru stadionul Steaua încă nu există normele de aplicare pentru legea care a fost votată recent și care i-ar permite inclusiv clubului lui Becali să poată evolua acolo, FCSB s-a orientat către Arcul de Triumf. 

VIDEO Andrea Compagno, după FCSB - Sepsi 1-0: „Nu mă așteptam ca Mancini să mă urmărească de doi ani”

Citește și:

Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa”
GSP LIVE
Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa”
Emil Grădinescu, discurs-manifest înainte de meci: „Spun FCSB pentru că sunt obligat, dar știm toți că este Steaua!”
FCSB - Sepsi
Emil Grădinescu, discurs-manifest înainte de meci: „Spun FCSB pentru că sunt obligat, dar știm toți că este Steaua!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
Dobermannul
Dobermannul  •  13 Martie 2023, 16:00
Postat de steauaefcsb pe 13 Martie 2023, 14:27

Are destule unde se poate incadra ca sa darame usa aluia care semneaza alta gaura in buzunarele romanilor! Ce furt visezi tu? Nici pana acum n-ai inteles ca generalii au *** o echipa de fotbal pana au dat-o unui cioban,pentru ca nu mai aveau bani nici de apa? Ai uitat ca au golit conturile clubului de toate milioanele alea de dolari si daca nu-l gaseau pe cioban,nu mai exista echipa asta de mult? Tu tot nu vrei sa intelegi ca generalii au fost mana in mana cu Becali atata timp cat le-au iesit bani,acum cand "E FOAME DE BANI" nu se mai inteleg,ca na,teparul vrea 10% DIN PROFIT,fara sa bage 1 leu,dar se pare ca nu reuseste sa mai fraiereasca ciobanul inca o data! In liga 1 o sa promovati cand o sa vanda Mapn aceasta clona de 2 lei,care consuma milioane de euro anual,fara nici un rezultat! De dapt,singurul rezultat e ca gemeralii si nepotii lor,aia 200 din peluza,traiesc iar pe spinarea unui club de fotbal si pe banii de la bugetul de stat!

Ei, ai cam spus totul si eu nu prea mai am ce sa completez.

Dobermannul
Dobermannul  •  13 Martie 2023, 15:55
Postat de HadesStar pe 13 Martie 2023, 12:55

Și la ce se încadrează domnul procuror? Eu în locul lor va luam banii și după aia ii țineam în contul datoriei pe care o aveți rezultata din furtul de identitate. Și tot nu vedeați Ghencea decar pe exterior. Dacă vreți sa jucați pe Ghencea rugați-vă sa promovam și o sa aveți ocazia. Ca oaspeți, evident.

Eu fara sa fiu procuror cred ca te incadrezi la prostie.

rav410wrc
rav410wrc  •  13 Martie 2023, 14:49

La datele respective, sunt deja programate, pe Cazarma Ghencea, concursurile regionale de traforaj viteza !! :)))) Insusi tov.talpan, va conduce campioana sectorului agricol ilfov, la traforaj viteza, Cazemata UM 02301 CSA Las Fierbinti, spre noi culmi ale placajului ... ;))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează