FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / FOTO + VIDEO Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa”

Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al celor de la FCSB, a vorbit, în direct la GSP Live, despre culisele din spatele vicecampioanei României, în special relația lui cu Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al clubului. +26   FOTO
Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al celor de la FCSB, a vorbit, în direct la GSP Live, despre culisele din spatele vicecampioanei României, în special relația lui cu Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al clubului.

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 09:21 / Actualizat luni, 13 martie 2023 11:12

Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al celor de la FCSB, a vorbit, în direct la GSP Live, despre vicecampioana României, în special despre relația lui cu Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al clubului. 

FRF încă îl susține pe Andrei Chivulete după Sepsi - FCU Craiova » Forul lui Răzvan Burleanu, explicații pentru GSP după decizia Comisiei de Recurs
FRF
FRF încă îl susține pe Andrei Chivulete după Sepsi - FCU Craiova » Forul lui Răzvan Burleanu, explicații pentru GSP după decizia Comisiei de Recurs

Leo Strizu, fost antrenor FCSB, în direct la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa ”

„Știam că nu mă vrea MM Stoica la echipă. El m-a ajutat să revin în 2021 în cadrul clubului, la echipa a doua. El a discutat și cu Gigi. Sunt 100% convins că MM Stoica a contribuit decisiv să mă reîntorc. 

Eu știu să iert. Toată lumea greșește. Dar eu cu MM Stoica am avut o relație extraordinară, când am lucrat la Galați împreună. Eu întotdeauna l-am luat pe MM de când am lucrat la Galați (n.r. - Oțelul) împreună. 

Și eu am greșit, dar nu am fost răzbunător. Când ne-am întâlnit în 2021, am stat de vorbă mai mult și am povestit. Ne-am îmbrățișat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic între noi. Mi-a zis: «Hai să lucrăm împreună, am nevoie de un antrenor la echipa a doua, iar tu ești mai exigent».

+22 FOTO

Ne-am întâlnit a doua sau a treia zi la o cafea. A rămas că amândoi uităm diferendele dintre noi, mai ales că avem o vârstă. Sperăm că vom face împreună ceva, poate nu la fel de multe cum am făcut altădată, speram că prietenia noastră se sudează. La început, totul a fost bine, frumos, dar bineînțeles că o ciorbă reîncălzită nu mai are gustul de prima dată. 

Eu aveam problemele cu echipa a doua, el era la echipa mare. Vorbeam cu el înaintea jocurilor doar când veneau jucători de la echipa mare. A venit momentul în care, după plecarea lui Dică, Gigi a vrut să pună antrenor. 

Leo Strizu: „Teia i-a spus lui Gigi Becali: «Ce tot cauți antrenor cu licență? Îl ai pe Leo în club»”

Eu eram în cadrul clubului, Teia Sponte era la o discuție cu Gigi și căuta antrenor. Gigi primea tot felul de telefoane. Teia i-a spus: «Ce tot cauți antrenor cu licență? Îl ai pe Leo în club»

MM i-a zis lui Gigi că niciodată nu m-a vrut. Eu știam că voi fi pus, dar nu am discutat deloc cu MM Stoica.  Mi se părea normal ca, dacă tot am început o colaborare, să-mi facă o intrare în echipă. 

A fost meciul de la Botoșani (n.r. - FC Botoșani - FCSB 2-3). Marți m-am dus la echipă, miercuri am plecat la Botoșani și joi am avut meciul. Miercuri m-am dus la echipă. Numai Pintilii m-a prezentat în fața jucătorilor. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa, dacă eram în locul lui Stoica. 

Ce m-a deranjat a fost faptul că, la câte am făcut noi împreună, putea să zică de la început: «Bă Leo, eu nu sunt de acord să vii la echipa mare a clubului, să lucrăm împreună. Sunt de acord să fii în cadrul clubului, să fie o distanță între noi, dar nu trebuie să vii sau să te apropii de staff-ul echipei mari». Putea să-mi spună lucrurile astea și înțelegeam”, a dezvăluit Leo Strizu, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Citește și: 

„Gigi mută foarte bine” » Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în FCSB - Sepsi

„Mesajul” lui Octavian Popescu pentru Gigi Becali » Ce notă a luat în FCSB - Sepsi, după ce a revenit pe postul său preferat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  13 Martie 2023, 22:41

Strizule tu chiar credeai ca o sa antrenezi la fcsb?Mare naiv esti...ca antrenor nu esti cel putin eu nu am auzit de tine pana acum hahaha

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  13 Martie 2023, 22:38
Postat de concret pe 13 Martie 2023, 10:31

Atitudine tipica de gigist cu 2-3 neuroni... cica de vina e Strizu, nu canalia de stoica care s-a purtat cu el ca un sarpe... si cand zic sarpe jignesc biata reptila.

Pai din moment ce avea caracter nu vinea la cfsb mai ales ca stia cum se lucreaza acolo unde exista un singur antrenor...dar el a acceptat sa fie pe post de marioneta deci vina este numai al lui.Nu.l mai plangeti pe Strizu pentru bani a accepat toate umilintele.

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Martie 2023, 10:52

Mare fitilist mai e Stoica

Vezi toate comentariile (8)
Comentează