FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-0

FCSB - CFR CLUJ 0-0 // VIDEO Bogdan Argeș Vintilă explică de ce Florin Tănase a fost rezervă

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 22:58

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul lui FCSB, a vorbit după egalul cu CFR Cluj, scor 0-0, și a explicat de ce a fost rezervă Florin Tănase.

„A fost un meci echilibrat. Prima repriză ne-a aparținut nouă, a doua parte a fost a lor. Ne-am fi dorit să marcăm, dar asta e. Azi am întâlnit o echipă foarte puternică.  

L-am ținut pe Tănase pe bancă pentru că am încercat să blocăm mijlocul lor. Cât timp a fost Pintilii pe teren am reușit asta, apoi am suferit acolo. Am întâlnit o echipă bună a CFR-ului care a știut să fragmenteze jocul cât a avut nevoie. 

Harlem a mai slăbit câteva kilograme și mă bucur pentru acest lucru, că ne poate ajuta foarte mult. Vrem să băgăm în teren cei mai buni jucători și cei mai potenți din punct de vedere fizic și tehnic. Hora va mai primi șanse. El e un jucător de bază. Am 3 atacanți și doar două locuri. E concurență mare acolo”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă la Look Sport.

REACȚIILE LUI GIGI BECALI DE LA FINALUL PARTIDEI

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre accidentarea lui Pintilii: „Nu e o accidentare foarte serioasă, dar va trebui să facă un RMN. N-am vrut să riscăm cu el, să nu se rupă mai greu”.  

Matchpreview Metaloglobus - FCSB

Citește și:

FCSB - CFR CLUJ 0-0 // EXCLUSIV Adrian Porumboiu: „Antrenorii principali n-au fost pe bancă”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează