FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Cel mai jos din 2004 încoace! Ce s-a întâmplat cu FCSB la derby-ul cu CFR Cluj

Articol de , - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 10:28

La derby-ul FCSB - CFR Cluj 0-2 s-au strâns 10.000 de oameni, jumătate din câți estimase Mihai Stoica înaintea partidei (Detalii AICI). Audiența de pe stadion e cea mai slabă în ultimele 15 sezoane.

Încurcăturile juridice și rezultatele sub așteptări, fără titlu din 2015, au împuținat asistența de la partidele de pe teren propriu ale FCSB. Și plimbarea forțată a echipei la Voluntari și la Pitești a contribuit la regres, însă nici la derby-ul cu CFR, un "clasic" al campionatului în ultimul deceniu, nu s-au înghesuit oamenii. 

S-au adunat doar 10.000 de persoane în tribune, în condițiile în care Mihai Stoica estimase că vor fi de două ori mai multe. S-a ajuns la o medie de 5.592 de spectatori acasă în acest sezon, cea mai slabă după prima jumătate a stagiunii, într-o comparație cu campionatele disputate din 2004 încoace! 

În ediția 2012-2013, prima cu Reghecampf antrenor, media a fost de peste trei ori mai mare decât este în prezent, cu 20.396 de oameni la jocurile de acasă! În acel sezon a fost recuperat titlul de campion după o pauză de 7 ani și avea să fie consolidată o echipă foarte bună, calificată în grupele Champions League și în "optimile" Europa League. Între timp s-au pierdut numele, rezultatele și spectatorii.

Media spectatorilor acasă, în campionat, în prima jumătate a sezonului:

screenshot 1

Citește și:

Dică, lamentabil la ultimul meci la FCSB! 3 jucători steliști au fost cei mai slabi de pe teren 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează