LIGA 1  ·  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Țucudean și Deac s-au ținut de glume după victoria cu FCSB: "În viața lui nu mai marchează asemenea gol"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Sambata, 22 Decembrie 2018

Ciprian Deac a fost cel mai bun om al CFR-ului și a deschis scorul în victoria cu FCSB, 2-0, printr-o superexecuție. La final, acesta s-a tachinat cu colegul George Țucudean, cel care a spus că "Deac nu va mai reuși în viața lui un asemenea gol". 

"A fost un gol spectaculos, dar recunosc că a fost norocos. E un gol dificil, e greu ca cineva să înscrie din așa poziție. E clar că aceste goluri se marchează foarte rar. Mă bucur pentru victorie, mă bucur și mai mult atunci când îmi ajut echipa.

FCSB are jucători foarte buni, de calitate. Am încercat să facem presing, nu aveam voie să le dăm spații și cred că am reușit asta", a spus Deac la finalul partidei, la Look Sport.

Țucudean și-a tachinat prietenul și colegul de la CFR: "Deac nu mai dă gol așa în viața lui, dar e bine că a înscris azi.

Am fost înjurat, dar asta este. E păcat că se încheie anul, eram într-o formă foarte bună. Lupta se dă până la final, trebuie să fim atenți în play-off".

Vezi AICI golul de excepție reușit de Ciprian DeacSentința primită azi în SUA de „El Chapo”, lordul mexican al drogurilor. Câte miliarde de dolari va trebui să plătească El Chapo ca daune

Libertatea

Comentarii (2)

ciollo  •  22 Decembrie 2018, 23:43
Postat de cfrinho pe 22 Decembrie 2018, 23:02

CFR n-are adversar in acest sezon. Anul trecut l-a avut ca adversar pe Dan Petrescu. :))

Imi pare rau ca te contrazic; adversarul CFR-ului este CFR-ul insusi.... este cel mai tare adversar.

cfrinho  •  22 Decembrie 2018, 23:02

CFR n-are adversar in acest sezon. Anul trecut l-a avut ca adversar pe Dan Petrescu. :))

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1