FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-0

Toni Petrea pune sare pe rana campioanei: „Scorul putea fi mai mare”

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, își laudă jucătorii pentru repriza a doua, când s-au reușit toate golurile. +14   FOTO
FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, își laudă jucătorii pentru repriza a doua, când s-au reușit toate golurile.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 23:21 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 23:25

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, își laudă jucătorii în special pentru repriza a doua, când s-au înscris toate golurile.

FCSB - CFR Cluj 3-0 » Citește AICI cronica

Am avut o atitudine foarte bună, am fost agresivi şi i-am forţat să greşească. Cred că scorul putea fi mult mai mare. Ţinând cont că am jucat cu echipa de pe locul 2, se poate considera că am avut cel mai bun joc din acest sezon. Sau cea mai bună repriză, mă refer la a doua.

O victorie importantă, în urma căreia ne-am desprins puţin în clasament. Mizăm pe tinereţea jucătorilor, pe entuziasmul lor. Încercăm să antrenăm această agresivitate pe care să o aplicăm în joc. Cred că pauza e bine venită pentru unii dintre jucători, pentru că a fost încărcătură mare în ultima vreme. 

Avem zece jucători la echipa naţională. Mă bucur că sunt convocaţi mulţi jucători, e doar datorită evoluţiilor lor. Înseamnă că au făcut ceva bun, iar selecţionerii au apreciat”, a declarat Petrea la Telekom Sport.

Clasament Liga 1: FCSB, la 3 puncte de CFR Cluj

Emisiunea GSP Live după FCSB - CFR Cluj 3-0

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - CFR Cluj 3-0:

Eroare mare de arbitraj în FCSB - CFR Cluj: „E penalty” » Hațegan a dat „galben” pentru simulare!

Alexandru Chipciu și Mario Camora au îngropat campioana! Gafe uluitoare în derby-ul cu FCSB

Arlauskis, ROȘU direct în FCSB - CFR Cluj! Iordănescu, trădat de jucătorul pe care a fost forțat să îl titularizeze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  20 Martie 2021, 00:39

Ma bucur ptr rezultatul obtinut de FCSB impotriva celor de la CFR, mai ales avandu-l antrenor pe Toni Petrea. Si fiindca imi era un necunoscut pana sa ajunga antrenor principal, are si-o atitudine care indica modestie in comportament ( in aparitiile la interviu), tine partea jucatorilor atunci cand exista lucruri care sa le poata fi reprosate ( imi pare o atitudine psihologic corecta), le adreseaza laude atunci cand fac lucruri notabile care se cer remarcate. Atentie, insa; rezultatul meciului cu CFR tine si de niste circumstante care-au fost favorabile FCSB; jucatori indisponibili la adversar ( COVID), un portar nou venit care-a gafat monumental ( precum el au facut-o Chipciu si Camora), Deac n-a jucat nimic, etc. Pentru a ridica trofeul de campioni la vara, mai este mult de ,, tavalit'' gazonul. Dac-o vor face cu determinarea avuta in meciul din seara aceasta, vor avea ceva sanse. Altfel...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează