FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-1

Panduru nu a fost impresionat de omul meciului FCSB - CFR Cluj: „Nu mi se pare că a crescut”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 07:48 / Actualizat luni, 23 mai 2022 09:34

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în ultima rundă a play-off-ului Ligii 1, la capătul unui meci în care Adrian Șut a marcat de două ori.

După meci, Basarab Panduru a analizat prestația mijlocașului de 23 de ani și nu s-a declarat impresionat de modul în care acesta a evoluat pe întreg sezonul.

„Contractul mi-a expirat” » Toni Petrea anunță întâlnirea decisivă cu Gigi Becali: „Trebuie să discut mai multe lucruri punctuale”
FCSB - CFR 3-1
„Contractul mi-a expirat” » Toni Petrea anunță întâlnirea decisivă cu Gigi Becali: „Trebuie să discut mai multe lucruri punctuale”

Concluziile lui Basarab Panduru după FCSB – CFR Cluj

 „Are lucruri bune, am mai discutat. Când are mingea încearcă să joace foarte rapid în față de cele mai multe ori. Dar nu ţi-a sărit deloc în ochi aşa, cu un joc consistent. 

A fost titular cam tot timpul, dar nu mi se pare că a crescut. Nu a progresat, având în vedere câte meciuri a jucat ca titular”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

8a fost nota primită de Adrian Șut, după FCSB - CFR Cluj

Adrian Șut a evoluat în 26 de partide în acest sezon, în toate competițiile, marcând 3 goluri și oferind un assist.

Este o victorie amară, suntem dezamăgiți pentru ratarea titlului. Cu Voluntari am ratat, nu ne-au intrat ocaziile, iar cu CFR acum am marcat din toate pozițiile. Până la urmă, va veni și timpul nostru, să câștigăm campionatul. Îmi doresc să ajung la națională
- Adrian Șut, mijlocaș FCSB

Fanii FCSB, Torţe de supărare 

Suporterii celor de la FCSB n-au umplut stadionul la derby-ul fără miză cu CFR Cluj, disputat la Buzău. Chiar și așa, ultrașii din Peluza Nord au creat o atmosferă încinsă în startul partidei. În total, 8573 de oameni au fost prezenți pe „Municipal”.

Încă din startul partidei, suporterii au aprins torțe, multe dintre ele ajungând pe gazon. De altfel, arbitrul Adrian Cojocaru a și oprit preț de câteva secunde partida, pentru ca un pompier să pătrundă pe teren și să îndepărteze materialele pirotehnice „De mici crescuți în atmosfera roș-albastră / Iubim Steaua, nu o decizie judecătorească”, a fost mesajul afișat de suporterii de la „Nord” la Buzău.

VIDEO Alin Minteuan, declarații după FCSB - CFR Cluj 3-1: „Ne-am pregătit pentru acest joc” 

Citește și:

Omul-trofeu s-a răzgândit după FCSB - CFR Cluj și a anunțat că nu-i mai vine să se retragă: „Ah, vrea să continue?”

Florin Tănase, categoric în privința viitorului: „Sunt cu gândul aici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
vasileroaita
vasileroaita  •  23 Mai 2022, 11:48
Postat de steaua_nr_1 pe 23 Mai 2022, 10:03

Au castigat adevaratii campioni nu echipa ***

Campioni la furturi! Si la arbitri de casa! La fotbal avem aceiasi campioni de 5 ani!!

bunicu
bunicu  •  23 Mai 2022, 10:22

A jucat și omul de 50 de milioane nu sa văzut decât faultând.

bunicu
bunicu  •  23 Mai 2022, 10:21

A jucat și omul de 50 de milioane nu sa văzut decât faultând.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează