FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ // FOTO UPDATE Porumboiu a clarificat faza din prima repriză: „Dacă era VAR, sigur se dădea 11 metri!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 21:05

În minutul 28, la un corner al lui FCSB, Arlauskis (31 de ani), portarul lui CFR, a ieșit greșit din poartă și l-a lovit cu pumnul în figură pe Bogdan Planic (27 de ani).

Vezi AICI desfășurarea partidei!

UPDATE 22:34: Adrian Porumboiu, fostul arbitru internațional, a intervenit în direct la GSP Live și a comentat acestă fază.

„Arbitrajul prestat de Hațegan în seara asta a fost unul excelent. 

Legat de faza penalty-ului, se vede cum Arlauskis duce mâna spre jucătorul respectiv (n.r. Planic), dar îi acord credit arbitrului. Dacă era VAR, sigur se dădea 11 metri. Ca arbitru, trebuie să ai noroc să nu dai de o astfel de fază”, a afirmat acesta.

___________________________________

Vinicius a reușit să respingă mingea din careu, înainte ca Arlauskis să apuce să boxeze. Portarul a ieșit târziu pe centrare și l-a lovit destul de brutal pe Planic, fără să mai atingă mingea. 

Sârbul a avut nevoie de câteva momente să-și revină, însă nu i-a impresionat pe centralul Ovidiu Hațegan și Sebastian Gheorghe, asistentul de pe acea parte, care au decis că nu se impunea acordarea unui penalty. 

+5 FOTO

MATCH PREVIEW BOTOȘANI - CFR CLUJ

VEZI ȘI:

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Gigi Becali, la sosirea la stadion: „Să vedeți ce va păți CFR Cluj în Italia”

Dan Petrescu, suspendat 4 etape! Verdict la Comisia de Disciplină după peste 4 ore de audieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
planetfun
planetfun  •  23 Septembrie 2019, 02:37

Vede penaltyuri in Champions, aici se face ca nu vede. Daca asta nu e penalty, sirbul nu e genul care sa exagereze. Clujul are spate, o sa se vada in fiecare meci.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  23 Septembrie 2019, 00:44

Mișto verdictul tovarășului fost arbitru Porumboiu nu? Arbitrajul a fost excelent +Arlauskis duce mâna spre jucător+îi acord credit arbitrului+dacă era VAR sigur se dădea 11 m. Domnia sa reușește ca în una și aceeași intervenție să spună și da și nu referitor la același subiect și astfel fiecare poate înțelege ce vrea. Să vă înscrieți în diplomație tovarășule Porumboiu, sunt multe locuri vacante iar cei care le ocupă în ziua de azi nu știu să jongleze așa de bine cu unele cuvinte așa cum știți dumneavoastră (dumneavoastră aveți școală veche, de calitate mă înțelegeți?).

piet
piet  •  22 Septembrie 2019, 22:59

cu durere in suflet si simtire ,frustare si enervare ,afirm cu tarie ca trebuiau acordate fcsbeeeeeeeeeeeeeului cel putin 15 penaltyuri si inca 1250 de lovituri libere de la 16m,16,5m,17m,17,5m etc .sper ca forul suprem al frf sa ii suspende pe arbitrii,antrenorii si jucatorii cfr-ului cel putin 100 de etape pentru faptul ca nu au dovedit "OMENIE" in acest meci.Cu siguranta comisia de disciplina si cca se va autosesiza iar Arlauskis va fi suspendat pe viata precum si arbitrul Hategan .hai fcsb!UNDE?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează