FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-3

FCSB - CFR CLUJ 3-3. Iulian Cristea descrie imaginile dramatice din prelungiri: „Colegii au sărit pe mine, eu deja simțeam sângele pe mână”

Iulian Cristea / Captură Digi Sport +23   FOTO
Iulian Cristea / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 22:36 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 22:40

FCSB a obținut in-extrmis un punct din derby-ul cu CFR Cluj. Iulian Cristea (27 de ani), fundașul central al roș-albaștrilor, a egalat în prelungiri și a adus un punct echipei lui Toni Petrea (3-3).

Intervievat la finalul meciului, Iulian Cristea a explicat momentele ce au urmat golului înscris în poarta CFR-ului. Lovit puternic la cap, acesta a aflat de la colegi că FCSB a izbutit egalarea.

FCSB - CFR CLUJ 3-3. Iulian Cristea descrie scenele dramatice din prelungiri

„Am o lovitură la cap, nu e foarte grav. Pentru asta muncim, să aducem puncte. Din nefericire, astăzi am obținut un singur punct. 

Din păcate, n-am reușit să-mi dau seama ce s-a întâmplat la faza golului. Colegii au sărit pe mine, ei mi-au spus că a fost gol. Pe mine mă durea foarte tare capul, deja simțeam sânge pe mână. 

Știam că CFR e o echipă cu o apărare foarte bună. Însă astăzi am pierdut două puncte. Am dominat jocul și am luat goluri pe niște greșeli simple ale noastre. Sunt 10 puncte între noi, dar mai sunt meciuri rămase până la startul play-off-ului”, a declarat Iulian Cristea, la Digi Sport. 

FCSB - CFR Cluj 3-3. De ce nu s-a bucurat Chipciu la gol: „Ar fi fost cam forțat! Eu nu am ascuns niciodată asta”
FCSB - CFR Cluj 3-3
FCSB - CFR Cluj 3-3. De ce nu s-a bucurat Chipciu la gol: „Ar fi fost cam forțat! Eu nu am ascuns niciodată asta”

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FCSB - CFR Cluj 3-3

+19 FOTO

VIDEO Florin Bratu, declarații după FCSB - CFR 3-3

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB - CFR Cluj 3-3. Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”

Derby-ul FCSB - CFR Cluj 3-3, comentat live pe GSP.ro de Cătălin Țepelin, Ovidiu Ioanițoaia și Cristian Geambașu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează