FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-3

VIDEO FCSB - CFR Cluj 3-3. De ce nu s-a bucurat Chipciu la gol: „Ar fi fost cam forțat! Eu nu am ascuns niciodată asta”

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în derby-ul începutului de an din Liga 1. Alexandru Chipciu (32 de ani) a marcat în poarta fostei formații, dar nu s-a bucurat. +23   FOTO
FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în derby-ul începutului de an din Liga 1. Alexandru Chipciu (32 de ani) a marcat în poarta fostei formații, dar nu s-a bucurat.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 22:33 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 23:23

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în derby-ul începutului de an din Liga 1. Alexandru Chipciu (32 de ani) a marcat în poarta fostei formații, dar și-a temperat bucuria. 

Alexandru Chipciu a cucerit 3 titluri în Liga 1 cu FCSB. Astăzi a oferit mai multe declarații pe placul fanilor bucureșteni, după remiza înregitrată astăzi pe Arena Națională.

FCSB - CFR Cluj 3-3. Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”
FCSB - CFR Cluj 3-3
FCSB - CFR Cluj 3-3. Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”

„Ar fi fost cam forțat să mă bucur. Am avut parte de lucruri frumoase la Steaua, am luat multe trofee. Suporterii m-au primit destul de bine aici. Am fost stelist când eram mic, nu am ascuns niciodată. 

Sincer, dacă aș fi fost vreodată întrebat de treaba asta cu Steaua şi FCSB aş fi fost de partea asta clar. Acum și mai mult, datorită atmosferei din seara asta, cred că asta e echipa Steaua Bucureşti.

 Dar acum pun toate sentimentele la clubul la care sunt. Mă simt foarte bine la Cluj, fetele mele s-au acomodat foarte bine”, a spus Alexandru Chipciu, la Telekom Sport. 

VIDEO Alexandru Chipciu, surprins de mutarea lui Petrea din FCSB - CFR Cluj 3-3

La pauză, când CFR Cluj era în avantaj, scor 2-1, Toni Petrea a schimbat sistemul celor de la FCSB. A trecut la o apărare cu trei oameni, Vinicius, Iulian Cristea și Andrei Miron, lucru care l-a surprins pe Alexandru Chipciu. 

A fost un meci cu multe goluri. Suntem triști că nu am câștigat. A fost un meci cu ritm. Pe mine m-a surprins că au jucat cu 3 fundași centrali. Am fost puțin derutați. Înaintea meciului, dacă ne întrebați, am fi fost mulțumiți cu un egal. Dar având în vedere desfășurarea, avem regrete
- Alexandru Chipciu, mijlocaș CFR Cluj

Întrebat despre o eventuală mutare la CS Universitatea Craiova, Alexandru Chipciu a declarat: „N-am vorbit cu nimeni de la Craiova, s-a discutat în presă. Eu n-am vorbit nimic şi cred că în aceste momente sunt aproape să rămân la Cluj mai mult timp”.

VIDEO Florin Bratu, declarații după FCSB - CFR: „Mă bucur pentru golul lui”

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”

Helmut Duckadam crede că roş-albaştrii nu mai trag mari speranţe la titlu: „Cei de la FCSB s-au resemnat. Diferența este foarte mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
emil1986
emil1986  •  24 Ianuarie 2022, 09:54

Chipciu, un stelist/fecesebit adevarat! Respect!

aikin18
aikin18  •  23 Ianuarie 2022, 22:59

pai toti stiu ca atunci cand erai mic erai dinamovist :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close