FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Iordănescu e gata de derby-ul cu FCSB: „Lupta la titlu merge înainte” » Ce spune despre arbitraj: „Avem în club un departament care îi monitorizează”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2021 18:36 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 19:10

CFR Cluj, liderul din Liga 1, joacă luni pe terenul rivalei FCSB, iar antrenorul Edward Iordănescu a prefațat duelul direct.

  • FCSB – CFR Cluj, derby-ul primelor clasate din Liga 1 se joacă luni, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Antrenorul campioanei i-a lăudat pe rivalii de la FCSB și este de părere că lupta la campionat se da până la final, indiferent de rezultatul de luni.

 „Și noi am pierdut contra Craiovei, a fost și o frustrare mare pentru că am considerat că nu meritam să pierdem. Dar am avut o reacție bună la meciul cu Botoșani.

Suntem conștienți că FCSB a dominat competiția și, chiar dacă în ultimele meciuri nu au fost rezultate pozitive pentru FCSB, e o echipă foarte valoroasă. Are jucători care în orice moment pot pune probleme.  Va fi un derby între două echipe valoroase. Trebuie să facem un joc aproape perfect pentru a avea un rezultat pozitiv.

Indiferent de rezultat, lupta pentru titlu merge înainte. Va fi o luptă în trei. Suntem multe puncte puse în joc. Lupta merge înainte pentru ambele echipe”, a spus Iordănescu la conferința de presă

Edward Iordănescu: „Lumea a interpretat greșit reacția clubului”

Antrenorul clujenilor a vorbit și despre probleme de arbitraj din Liga 1 și despre memoriul depus de CFR contra lui Ovidiu Hațegan.

„Există în club un departament care se ocupă de monitorizarea arbitrajului. E nevoie. Am solicitat de multe ori păreri pentru că fiecare arbitru are profilul lui: unii dau cartonașe mai ușor, unii dau penalty-uri mai ușor. Contează în pregătirea meciului.

Lumea a interpretat greșit reacția clubului. Nu a fost pentru jocul respectiv, ci pentru că au fost lucruri care s-au adunat în timp. Clubul a făcut niște solicitări, a luat o poziție”, a adăugat antrenorul.

VIDEO Irina Giurgiu, prima femeie din România cu licență UEFA Pro: „Îmi place foarte mult de Mircea Lucescu”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Un război ca niciodată în Liga 1: 3 echipe din play-off au șanse la titlu! Programul ultimelor etape o avantajează pe Craiova, dar CFR Cluj are alte atuuri

Mitul Neubert, spulberat. Tot mai mulţi adversari o depăşesc clar pe FCSB la capitolul fizic

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  02 Mai 2021, 09:08

Titlul nu se va castiga pe terenul de fotbal...titlul de campion se vor acorda de arbitrii !Acest mod de cozmetizare a clasamentului dauneaza fotbalului romanesc.Pana cind nu se va decide cinstit si corect soarta jocurilor,nu vom avea rezultate in fotbal !Sint sigur,chiar la acest meci,FCSB-CFR ne vom convinge de acest adevar !

mehighms
mehighms  •  02 Mai 2021, 09:06
Postat de danut1971 pe 01 Mai 2021, 19:44

voi vorbiti de penaltyuri inventate gigistilor?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  02 Mai 2021, 09:06
Postat de dragdim pe 01 Mai 2021, 20:48

Departamentul are ca obiectiv sa pună presiune pe arbitraje pana când adversarele CFR ului vor avea minim 2 eliminați la fel ca in meciul cu Dinamo. Dar un departament care analizează jocul echipei nu au? Sau pe Agamiță Dandanache care e antrenor principal? Aceiași atitudine mizerabila a avut-o Craiova anul trecut, când sperau sa câștige campionatul la masa verde. Asta e mămăliga 1, unde câștiga mereu cei care au prieteni și nu cei care merita.

SĂ ÎNTELEGEM CĂ *** E UN AGAMIȚĂ DANDANACHE ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close