FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Gigi Becali și-a făcut calculele » Cum speră să evite un meci decisiv cu CFR Cluj

s
s

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 07:44 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 10:23

Despărțite de două puncte, CFR Cluj, liderul din Liga 1, și FCSB, locul 2, ar putea juca în ultima etapă cu titlul pe masă.

Totuși, Gigi Becali, patronul FCSB, speră ca rivala din Gruia să se încurce în următoarele două etape și și-a făcut calculele pentru a evita un meci decisiv.

Gigi Becali, devastator la adresa lui Vasile Dîncu: „Eu îl admiram, dar am văzut că și ăsta vorbește perversități!”
FCSB
Gigi Becali, devastator la adresa lui Vasile Dîncu: „Eu îl admiram, dar am văzut că și ăsta vorbește perversități!”

Cum speră Gigi Becali ca FCSB să devină campioană

„O să fie cum vrea Domnul. Până acum doar El a făcut. Cine mai credea? Spuneam că nu mai avem nicio șansă, că doar o minune ne poate ajuta sau doar dacă vrea Domnul. Așa ceva, de la opt puncte să ajungi la două puncte. Îți dai seama? 

Acum e posibil orice. Poate Farul să-i bată pe cei de la CFR? Poate să-i bată. Și după aia să-i mai bată și Craiova. Și la revedere! Nu mai jucăm.

Poate nu se mai joacă, pentru că nu vrea Domnul. Poate nu vom mai avea noi șanse, poate nu se mai joacă un meci decisiv, că nu mai are CFR Cluj șanse. Poate îi bate Craiova și Farul pe cei de la CFR și noi câștigăm meciurile și venim la plimbare. Meciul se joacă, dar nu mai are miză”, a spus Becali în emisiunea Liga DigiSport.

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1

Voluntari - FCSB nu se va juca la Voluntari, FCSB - CFR Cluj nu se joacă pe Arena Națională

Veste bună pentru FCSB în perspectiva penultimei etape, când are programat meci cu Voluntari, în deplasare. Clubul ilfovean nu va putea disputa jocul pe teren propriu. 

„La începutul lunii mai se vor efectua lucrări complexe de infrastructură care vor include înlocuirea covorului de iarbă, îmbunătățirea drenajului și a sistemelor de degivrare și irigare. În consecință, partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal împotriva echipei FCSB se va disputa pe o altă arenă, care va fi anunțată la o dată ulterioară" a fost anunțul făcut ieri de șefii Voluntariului. 

O variantă ar putea să fie Arena Națională, care va fi blocată pentru Saga Festival între 16 mai și 15 iunie, însă meciul Voluntari - FCSB va avea loc pe 14 sau 15 mai. Alte variante ar fi stadionul Dinamo, cel din Giurgiu sau în baza FRF, de la Mogoșoaia.

Nici meciul FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă, nu se va juca pe stadionul tradițional, Arena Națională. Cel mai probabil, partida se va juca la Buzău.

VIDEO Totul despre FCSB – FC Argeș

Citește și: 

FCSB - CFR Cluj, tot mai aproape să se joace la Buzău: „Suntem în negocieri avansate”

În atenția LPF: de ce FCSB și CFR trebuie să joace la aceeași oră! Cum ar putea deveni penultima etapă un simulacru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
10222522333625618
Marius Negrea  •  30 Aprilie 2022, 18:58

"***", sper sa nu fie preferate si ajutate de Dzeu.. Iar problema cu arbitrii, va fi frt importanta in acest final de campionat. ***, au cam fost clar favorizati, in multe din meciuurile disputate. Sper sa se faca DREPTATE! Craiova cu rol de arbitru. Cum vor avea ei chef, asa se va termina campionatul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  30 Aprilie 2022, 18:55

Vrabia mălai visează!

magic4ever
magic4ever  •  30 Aprilie 2022, 17:22
Postat de cuviosulmafiot pe 30 Aprilie 2022, 12:23

El este foarte sigur ca va câștiga cu Craiova!Oare de ce?!

FCSB nu castiga niciodata la Craiova daca o sa fie arbitrajul corect...dar tare imi este ca a facut aranjamentele sa fie trimis Barsan sau alt arbitru de-al FCSB-ului la Craiova si sa rezolve meciul cu un penalty inventat sau o eliminare pentru olteni...Craiova daca nu se incurca cu satelitul Voluntari care si-a adus aminte sa joace fotbal,nu ca la meciul cu FCSB,acum lupta cu sanse reale la titlu...si acum are sanse Craiova,dar trebuie sa castige tot pana la sfarsitul campionatului si sa spere la un egal intre FCSB si CFR in ultima etapa...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează