FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB a început atacurile înainte de derby-ul cu CFR Cluj: „Știm cum s-a reușit această serie teribilă! Nu suntem idioți”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 09:50 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 10:13

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni joi, într-o restanță din etapa a 9-a, iar roș-albaștrii au început deja războiul cu formația lui Dan Petrescu.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a prefațat meciul împotriva campioanei și dezvăluie ce avantaj crede că are formația sa.

Cât vă mai bateți joc!? » INCREDIBIL: Noua Polivalentă a Bucureștiului e blocată de birocrație! De 3 ani și jumătate se așteaptă o semnătură
INVESTIGAȚIE GSP
Cât vă mai bateți joc!? » INCREDIBIL: Noua Polivalentă a Bucureștiului e blocată de birocrație! De 3 ani și jumătate se așteaptă o semnătură

Mihai Stoica, ironii înainte de FCSB - CFR Cluj

„ CFR Cluj va veni să se baricadeze. Asta e convingerea mea. Sper să fie măcar 15-20.000 de fani. Ar fi suficienți pentru a pune o presiune cu care CFR Cluj nu e învățată.

CFR Cluj joacă aproape toate meciurile cu stadionul gol. Doar când mergem noi nu e așa. Iar atunci stadionul e plin pentru că jucăm noi”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Mihai Stoica: „Știm cum a avut CFR Cluj această serie teribilă”

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit și despre cele 5 campionate consecutive, acuzând că formația din Cluj a avut parte de ajutorul arbitrilor.

„Acum, cu VAR, o să fie puțin mai complicat. e posibil să se termine această serie teribilă. Știm cum toți cum s-a făcut această serie. Nu suntem idioți! 

Finala campionatului trecut a fost negată de niște erori grave de arbitraj. Valentin Avram ne-a oprim să jucăm finala campionatului. Acum, cu VAR, sunt mai puține greșeli de arbitraj”, a adăugat MM Stoica.

VIDEO Dumitru Dragomir a comentat prestația lui Tavi Popescu în Chindia - FCSB 0-2: „Să vedem dacă bate și CFR-ul”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica, încântat de forma arătată de FCSB în Superliga: „Pariul meu stă în picioare” » În câte etape își vede echipa pe primul loc

Basarab Panduru i-a găsit antrenor lui Mihai Rotaru: „De ce să cauți altul? Tot la el ajungi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
Robero47
Robero47  •  14 Decembrie 2022, 00:23

Pai nu i așa ce fotbal a jucat cfr in astia 5 ani doar lunga cu capu sau daca nu reusea le inventa un penalty si dupa se puneau pe linia portia d asta joaca cu 500 de spectatorii sa i vedem anu' asta cu var u

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  13 Decembrie 2022, 20:54

Probabil vom vedea joi daca CFR Cluj mai e echipa sau e terminata. Pensionari?

mafa
mafa  •  13 Decembrie 2022, 19:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează