Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 08:55 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 09:57

CFR Cluj și FCSB au remizat în etapa a 19-a din Superligă, 1-1, la capătul unui meci echilibrat, dominat de scandalul golului anulat roș-albaștrilor.

  • CONTEXT: Minutul 52 a adus o fază extrem de controversată. Florinel Coman l-a învins pe Sava cu o execuție de generic, de la 25 de metri. Sebastian Colțescu a validat inițial reușita, apoi a fost chemat la monitorul VAR să revadă un duel anterior dintre Crețu și Otele. „Centralul” a considerat că fundașul oaspeților a faultat.

La finalul partidei din Gruia, patru foști internaționali, Florin Răducioiu, Viorel Moldovan, Nicolae Dică și Basarab Panduru au analizat faza. Și toți au ajuns la aceeași concluzie: Sebastian Colțescu a procedat corect când a anulat golul pentru fault.

5 jucători sunt OUT de la FCSB! Gigi Becali a dat și primele nume + cum se schimbă primul „11”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
5 jucători sunt OUT de la FCSB! Gigi Becali a dat și primele nume + cum se schimbă primul „11”

Verdictul foștilor jucători după CFR Cluj - FCSB

„Este clar că a lăsat jocul mai liber. Au mai fost şi alte dueluri în care a lăsat jocul liber. Creţu dă în minge, apoi îl faultează cu piciorul stâng pe Otele. Mie mi se pare că e fault" , a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Și a fost completat de Basarab Panduru: „Se vede că Creţu îl atinge pe adversar cu piciorul stâng. Îi dă peste piciorul stâng al lui Otele. Nu pot să spun că nu-i dă peste picior. Eu mă duc spre fault, vine cu stângul şi îl atinge. Dacă îl prinde pe Otele cu piciorul în pământ, Creţu îi rupe piciorul.

Colţescu nu cred că vede bine faza. La VAR a văzut altceva. Dacă la VAR a dat fault, iar în timpul jocului nu a dat fault, înseamnă că a văzut altceva”.

„Chiar îmi pare rău că nu a fost validat golul lui Florinel Coman. Mare păcat. Dar premergător golului, cred că a fost fault la Creţu acolo”, a fost reacția lui Viorel Moldovan.

„A fost fault. Eu zic că e o decizie corectă. S-a uitat foarte bine şi Colţescu”, a spus și Florin Răducioiu.

VIDEO Golul lui Florinel Coman anulat de VAR

Citește și: 

„Am câștigat, dar ne-au furat!” » Becali a intrat la TV după CFR - FCSB: „Gol valabil, am bătut 2-1!”

Gigi Becali a certat un titular de la FCSB: „Prea crede că poate să facă ce vrea. Joacă varza, băi, că ți-o ia!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni