FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

5 jucători sunt OUT de la FCSB! Gigi Becali a dat și primele nume + cum se schimbă primul „11”

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 23:54 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 00:02

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a anunțat că se va despărți de 5 jucători în această iarnă și că va schimba sistemul de joc în ianuarie, când la echipa roș-albastră va ajunge brazilianul Luis Phelipe (22), cumpărat cu 200.000 de euro de la Poli Iași

Gigi Becali a anunțat primele 3 nume care vor părăsi echipa în iarnă: „Sunt câțiva jucători, precum Rotariu, Ganea, Crețu... vreo 4-5 de care ne vom despărți. Vedem în ce condiții, dar ne despărțim”.

O să aduc un fundaș... nu vă spun de care, ca să nu vă prindeți. O să aduc un fundaș dreapta, pe ăștia doi, și mai vreau un atacant. Punct. 

E posibil să iau și alții, impresarul pleacă în Albania să vadă doi jucători, un atacant și un mijlocaș. Trebuie să avem mai mulți, că ați văzut că îi dau afară după 6 luni. Când îi dau afară pe ăia, trebuie să am să îi înlocuiesc. 

- Gigi Becali, la Fotbal Club, la DigiSport

Imediat după CFR Cluj - FCSB, Gigi Becali a anunțat un transfer: „99% e făcut, luni vine la Palat să semneze!”
CFR Cluj - FCSB 1-1
Imediat după CFR Cluj - FCSB, Gigi Becali a anunțat un transfer: „99% e făcut, luni vine la Palat să semneze!”

5 jucători sunt OUT de la FCSB!

Gigi Becali vrea să scape de mai mult timp de Vali Crețu, însă fundașul dreapta de 34 de ani reușește să se agațe de postul său la FCSB. Acesta se află deja la al cincilea sezon la gruparea „roș-albaștră”.

Dorin Rotariu (28 de ani) și Cristi Ganea (31 de ani) au dezamăgit complet de la venirea la FCSB. Mijlocașul a strâns 7 partide, iar fundașul doar 6, iar evoluțiile lor au fost departe de așteptările patronului. 

Pe lista despărțirilor s-ar putea afla și Vlad Chiricheș (34 de ani), în continuare accidentat, dar și mijlocașul Damjan Djokovic (33 de ani). În ciuda prestațiilor bune, croatul a intrat pe lista neagră a lui Becali.

Gigi Becali schimbă sistemul la FCSB

În urma remizei dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1, Gigi Becali a anunțat că va modifica sistemul de joc. Schimbarea nu este iminentă, ea se va întâmpla după mercato de iarnă, în care FCSB va efectua mai multe transferuri, printre care Luis Phelipe și Baba Alhassan.

„De Compagno mă despart doar cu bani, dacă îl cumpără cineva. Acum, dacă am luat jucătorul de la Iași, poate să joace Compagno atacant, să jucăm 4-2-3-1 cu Phelipe decar, că nu are cum să joace în stânga în locul lui Coman.

Dacă vine și Baba La Hassan (n.r. - a pocit numele lui Baba Alhassan), atunci o să jucăm cu el în 4-3-3 și Luis Phelipe vârf fals, dar nu ne despărțim de Compagno fără bani”, a spus Becali la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Așadar, formula standard de la FCSB, în sistem 4-2-3-1, ar urma să arate așa: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut - Băluță, Phelipe, Coman - Compagno.

Iar varianta alternativă (4-3-3) ar fi: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Alhassan - Băluță, Phelipe, Coman.

VIDEO. Adrian Porumboiu, despre golul anulat lui Florinel Coman în CFR Cluj - FCSB

Tot despre FCSB:

Notele GSP pentru derby-ul CFR Cluj - FCSB » Un singur fotbalist a rămas corigent
CFR Cluj - FCSB 1-1
Notele GSP pentru derby-ul CFR Cluj - FCSB » Un singur fotbalist a rămas corigent
„Am câștigat, dar ne-au furat!” » Becali a intrat la TV după CFR - FCSB: „Gol valabil, am bătut 2-1!”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
„Am câștigat, dar ne-au furat!” » Becali a intrat la TV după CFR - FCSB: „Gol valabil, am bătut 2-1!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mattteo
mattteo  •  11 Decembrie 2023, 13:09

Cretu e cel mai bun fundas dreapta din Liga 1. De ce sa il dai afara????

Delia29
Delia29  •  11 Decembrie 2023, 12:38

200k pe Luis Felipe??? Parca cei de la Iasi nu lasau din milionul de euro! Sa inteleg ca diferenta sunt bani negri la cine trebuie? ANAF ce faceti?

Laguioleq
Laguioleq  •  11 Decembrie 2023, 09:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează