FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Bogdan Vintilă, supărat după ce Bogdan Andone a expus în GSP toate metodele lui Becali în relația cu antrenorii: „E problema lui” + „Voi da cu tămâie în vestiar”

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 11:17

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a suținut o conferință de presă înainte de meciul cu CFR Cluj și a fost vizibil deranjat de întrebările jurnaliștilor. 

Bogdan Vintilă a fost întrebat despre interviul dat de Bogdan Andone, fostul tehnician al FCSB, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în care a declarat că Gigi Becali îi dicta schimbările și că nu se făcea absolut nimic la echipă fără aprobarea patronului.

„Bravo lui că a dat interviul. Nu mă interesează ce a spus! Dacă nu l-am citit până acum, înseamnă că nu m-a interesat. E problema lui ce a declarat. Nu vreau ca la conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj să vorbesc despre ce a declarat Andone. Să fie sănătos! Da, pentru meciul cu CFR Cluj, eu am ales echipa”, a spus Vintilă, pe un ton iritat, la conferința de presă. 

„M-ai omorât cu câte puncte, nu știu câte, Dumnezeu știe. (Dumnezeu știe?) Nu îți dai seama câte poate Dumnezeu”
Bogdan Argeș Vintilă

„Voi da cu tămâie în vestiar” 

Vintilă a vorbit și despre informația GSP, potrivit căreia el și Alexandru Tudor au dat cu tămâie la baza de pregătire. (Detalii AICI

Nu, în vestiar nu am dat! E o idee bună. Încă nu am dat în vestiar, dar acum mi-ați dat o idee și o să dau și în vestiar. E nevoie”, a a declarat ironic Vintilă.

Citește și:

FCSB, veste mare înainte de derby-ul cu CFR Cluj: Harlem Gnohere revine! „A slăbit 3 kilograme într-o săptămână”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 Septembrie 2019, 17:42
Postat de mioriticul pe 21 Septembrie 2019, 14:16

Gigist detected!

*** detected. By everybody, and yers ago....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Septembrie 2019, 15:21

Ăsta e ***. Ca si ăla de-l tine *** (unul infantil, de data asta)/.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  21 Septembrie 2019, 14:16
Postat de satyricon pe 21 Septembrie 2019, 13:26

Spuse un pseudo-om.

Gigist detected!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează