FOTBAL  »  Superliga  »  

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Nu i-a venit să creadă ce vede! Moment de sinceritate al lui Florin Tănase: „Chiar nu mă aşteptam la aşa ceva de la CFR!”

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 12:26

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 22 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

Florin Tănase, atacantul celor de la FCSB, a prefațat duelul de duminică seară cu CFR Cluj, dar a comentat și victoria acestora din grupele Europa League cu Lazio Roma.

"Este un meci foarte important pentru noi, trebuie să obţinem cele 3 puncte în primul rând pentru a ajunge pe un loc de play-off, iar după pentru a mai spera la titlu. Am văzut meciul lor cu Lazio. După primele 30 de minute, sincer, nu mă aşteptam să bată, dar au dovedit că au o echipă foarte puternică, unită, cu un antrenor foarte bun şi asta s-a văzut în repriza a doua", a spus Tănase.

"Cei de la CFR sunt odihniţi dacă îi vor schimba pe cei care au jucat joi. Ei au un lot foarte numeros şi foarte valoros în acelaşi timp. Pot să spun că ne-am liniştit şi noi, la început am fost numai pe drumuri, Piteşti, Giurgiu, acum suntem acasă, jucăm din nou în Bucureşti şi sper ca mâine seară să vină un număr cât mai mare de suporteri să ne susţină şi să îi facem fericiţi. Noi suntem obişnuiţi să jucăm pe Arena Naţională, este stadionul nostru, ca să spun aşa, şi, cu siguranţă, e foarte important pentru noi acest lucru.

Ne-ar fi plăcut şi nouă să jucăm din 3 în 3 zile, orice fotbalist vrea să joace cât mai multe meciuri. Pentru că nu se compară antrenamentul cu jocul. Din păcate, este al doilea an în care nu jucăm din 3 în 3 zile, dar sperăm ca la anul să o facem" , a mai declarat Florin Tănase.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
saliceanu
saliceanu  •  21 Septembrie 2019, 17:35
Postat de remarque pe 21 Septembrie 2019, 12:42

daca ar fi jucat din 3 in 3 zile ar fi zis ca este inuman. Asa cum a zis Petrescu. Inuman :))))))). Nicicum nu e bine cu pacalicii astia

Nu mai bine'ti vezi tu de pinguinii tai? Abia faceti fata la ritmul din liga 2-a.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  21 Septembrie 2019, 17:16

E jale, Florinica...

952030968311337
Pavel Danut  •  21 Septembrie 2019, 17:00

Bogdănele nu mai vorbi baliverne, că fără ajutorul naşului hagică şi a arbitrului cu Craiova erați praf !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează