FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 3-2

Dică dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar la pauză: „N-am trăit în viața mea așa ceva, inacceptabil!”

FCSB a învins-o pe Chindia, scor 3-2, pentru prima victorie stagională din Liga 1. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, și-a certat jucătorii din cauza primei reprize modeste. +15   FOTO
FCSB a învins-o pe Chindia, scor 3-2, pentru prima victorie stagională din Liga 1. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, și-a certat jucătorii din cauza primei reprize modeste.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 00:04 / Actualizat luni, 15 august 2022 00:36

FCSB a învins-o pe Chindia, scor 3-2, pentru prima victorie stagională din Liga 1. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, și-a certat jucătorii din cauza primei reprize modeste. 

Nicolae Dică a dezvăluit că a „făcut ravagii în vestiar” la pauză. Și-a certat fundașii centrali și promite că antrenamentele viitoare vor fi unele intense. 

+11 FOTO

Nicolae Dică, după FCSB - Chindia 3-2

„O primă repriză foarte slabă. Vorbeam cu staff-ul după joc, nu am trăit nici ca jucător așa ceva! Echipa adversă să fie în 10 oameni și să primim două goluri pe niște greșeli imense. Pe două greșeli de poziționare să primim două goluri... Este inacceptabil pentru mine! Nu este ok ce s-a întâmplat în prima repriză.

Am avut reacție bună în repriza secundă, am marcat trei goluri, ne-am creat multe ocazii, dar am făcut iar o greșeală și era să fim egalați. Din nimic, le-am zis «luați voi, că vrem să dați gol!». Nu e acceptabil! 

Avem fundași de 1,95 metri. Trebuie să dea cu capul. O să le dau la antrenament doar să dea cu capul, nu avem ce face. Am pregătit lucrul acesta, știam că vor juca cu mingi lungi. Mă bucur că la pauză.

Au fost ravagii în vestiar, în afară de lucrurile pe care le-am explicat din punct de vedere tactic. Trebuia să fac ceva să îi trezesc. Important e că am reușit.

Nu avem titulari, nu avem rezerve. Important pentru mine e ca jucătorii de pe bancă să fie concentrați la joc. Cu ajutorul celor de pe bancă putem câștiga, mereu sunt foarte importanți”, a spus Nicolae Dică, la Prima Sport,. 

A fost o primă repriză grea. Sincer, chiar nu îmi dau seama ce s-a întâmplat în prima repriză. Mister Nick a luat atitudine. Nu s-a spart nimic în vestiar, nu e genul, dar a pus lucrurile la punct. Am făcut fix ce ne-a spus el și am reușit să întoarcem rezultatul
- Andrei Cordea

VIDEO Darius Olaru, ratare cu poarta goală în meciul FCSB - Chindia

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Pariul lui Dică în FCSB - Chindia: „L-am urmărit și în Divizia B. E de perspectivă”

Șumudică a dezvăluit de ce l-a sunat Mihai Rotaru, după demiterea lui Balint

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
FCSB_e_Steaua
FCSB_e_Steaua  •  21 August 2022, 17:03

Prostalau esti tu, gigist sau nu. Nu te duce capul sa treci strada, mergi la gradinita si termina-ti "studiile" :)))

sorine
sorine  •  15 August 2022, 23:59

Au fost ravagii in vestiar? Sa va spun eu de ce FCSB merge asa Prost! Pai bai *** cumparati 10 jucatori intr-o saptamana,dupa doua antrenamente ii bagati titulari,si voi vreti sa joace ca Real Madrid? Bai,orice echipa care se respecta isi definitiveaza lotul pentru noul sezon,deja inainte de terminarea vechiului Campionat. Dupa vacanta de Vara,lotul cu toti jucatorii vechi si noi trebuie sa fie pe terenurile de antrenament. Numai la FCSB, Campionatul a inceput de trei etape,au jucat deja doua tururi preliminare,si ei cumpara in continuare 9-10-11 jucatori,ii baga titulari a doua zi si asteapta sa rastoarne muntii. Ati auzit si voi de relatii de joc,de integrare,de trasee invatate,de automatisme,de intelegere cu coechipierul,mai ales cand nu stie romaneste? Bai voi sunteti prosti,prosti de tot. Bai ,dar nu-i spune nimeni lui Becali adevarul?A cumparat jucatori buni,dar au nevoie de o Luna de pregatire Cel putin,asa Nea Jiji,iti bati joc si de bani,si de jucatori. Ei nu pot sa joace dupa doua zile,incepi sa-i critici si sa-i balacaresti,desi nu Au nici o vina,si uite asa se duce iar dracul Campionatul. Aceasta echipa va functiona dupa pregatirea integrala din iarna,Mai devreme nu e nici o sansa. Dica a fost disperat,nici un antrenor nu accepta sa ia o echipa ca sa faca performanta,fara o pregatire adecvata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

colorsinsin
colorsinsin  •  15 August 2022, 11:17

Steaua a jucat prost, ce sa mai... Se vede ca inca nu e formata echipa...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close