FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-1

FCSB - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-1 // VIDEO+FOTO Elevii lui Vintilă au comis-o pe final și intră cu un deficit mare în play-off! Cum arată clasamentul

Articol de - Publicat sambata, 22 februarie 2020 07:00

FCSB și Chindia Târgoviște au terminat la egalitate, scor 1-1 (Miron '14 / Dangubic '90+1), în ultima etapă a sezonului regulat.

FCSB e un Gigi cu mustață! Vicecampioana a ajuns o echipă hidoasă, o jucărie a lui Becali, cu fotbaliști care joacă doar individual pentru a satisface poftele patronului.

Între disputele cu procurorii DNA, Gigi Becali tot îşi găseşte timp să se joace de-a fotbalul. L-a scos din poartă pe Bălgrădean pentru a-i face loc lui Vlad şi i-a titularizat pe Miron şi Adrian Petre, care probabil că nu-şi cunosc încă toţi coechipierii pe numele mic.

Vezi AICI programul ultimei etapei din sezonul regulat

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

Gol Miron, coautor Moldovan 

Dar la modul în care se prezintă Chindia în startul meciului, ar fi putut să pregătească meciul şi să facă echipa de start chiar şi Gheorghe Mustaţă şi FCSB tot ar fi dominat şi ar fi marcat. La fiecare fază, defensiva Chindiei părea desprinsă din meciurile de amatori. Adrian Petre a ratat o ocazie imensă, n-a ajuns cum trebuie o centrare tare în faţa porţii. Până la urmă s-a întâmplat ce trebuia şi ceea ce Târgovişte parcă aştepta. Să marcheze FCSB. Iar golul i-a aparţinut pe jumătate lui Miron, pe jumătate comicului portar al oaspeţilor, Dinu Moldovan. 

+28 FOTO

Becali l-a pus la punct pe Coman 

Nu doar că trupa lui Vio Moldovan n-a avut puterea să reacţioneze, dar prestaţia arătată în continuare a fost demnă de o divizionară B, nu de o formaţie care lăsase o senzaţie plăcută în prima parte a acestui campionat. La pauză, antrenorul Becali a intervenit din nou. A făcut două schimbări, marcă înregistrată. Florinel Coman a fost scos, o palmă pe care Gigi i-a promis-o imediat după derby-ul cu Dinamo: „Va mai sta şi el pe bancă, prea se crede titular de drept”. 

FCSB - Chindia, 45 de minute insuportabile 

Repriza secundă a fost groaznică. FCSB s-a chinuit teribil să construiască, în timp ce Chindia aproape că s-a făcut de râs de fiecare dată când a pus piciorul pe minge. Dar chiar şi cu un oponent atât de slab, vicecampioana şi-a arătat limitele. Adi Popa s-a sufocat sub surplusul nepermis de mare al kilogramelor pe care le cară, Gnohere e doar o umbră a fostului golgeter, în vreme ce Tănase regresează de la meci la meci, în primul rând fiindcă nu ştie ce post joacă! FCSB, outsider la titlu Se putea termina 1-0, care mai mult o amăgea, dacă nu chiar o și păcălea pe FCSB. 

Dreptate morală în prelungiri

Însă minutul 90+1 a făcut dreptate din punct de vedere moral și FCSB a primit exact de merita pentru ignoranța arătată aseară. A primit gol de la Dangubici și a ratat o victorie care oricum ar fi fost supraevaluată, în stilul afacerilor patronului Gigi Becali, cu terenurile din Pipera. 1-1 final, și acum FCSB nu doar că nu mai poate termina nici măcar pe 2, dar se poate trezi că va începe play-off-ul de pe poziția a cincea, în cazul în care Botoșani și Astra își câștigă meciurile. Titlul pare tot o pălărie mare pentru un club care chiar a ajuns să şi joace, nu doar să existe, după chipul şi asemănarea patronului său!

FCSB - Chindia 1-1

3.515 spectatoriau asistat la meciul dintre FCSB și Chindia Târgoviște

FCSB: Vlad - Crețu, Miron, Planic, Soiledis - Olaru, Nedelcu, Tănase - Ad. Popa, Ad. Petre, Coman
Rezerve: Bălgrădean, L. Filip, Gnohere, Moruțan, Momcilovic, Popescu, Oaidă
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă   

Chindia: D. Moldovan - Martac, Benga, Pițian, Corbu - Barbu, Rață, Bic, Piftor - Ivancic, Berisha
Rezerve: Popescu, Dinu, Ioniță, Novac, Neguț, Dangubic, Cherchez
Antrenor: Viorel Moldovan

Stadion: Arena Națională, București
Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Vasile Marinescu, Bogdan Gheorghe

Vezi și:

FCSB // Gigi Becali suflă și în brânză: „Poate mă trezesc cu dosar pentru că i-am dat-o gratis lui Andone ca să câștigăm cu Voluntari” :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (497)
100002473541087
Danut Ognean  •  23 Februarie 2020, 11:28

si asa fcstan si bran se indreapta spre locul 5

florar
florar  •  23 Februarie 2020, 09:57
Postat de gikiewicz93500 pe 23 Februarie 2020, 09:54

scoate nasul din polen gigist prost.

Uitati comentariu de om destept!!!!

florar
florar  •  23 Februarie 2020, 09:56
Postat de chernomor pe 23 Februarie 2020, 09:11

Respect Dan Udrea! Analiză corectă a meciului! #@¿$ Randum și Lașlaș!!

Udrea este cel care din studio recunoaste ca el a crezut initial ca a fost penalty inainte de golul marcat de Chindia!!!!Considera ca Popescu loveste piciorul adversarului!!!!Pe reluari Udrea spune ca piciorul lui Popescu loveste mingea si apoi este lovit de adversar...Asta ti-e Udrea al tau!!!Desigur ca-l penalizau astia de la GSP daca spunea si in articol asta...

Vezi toate comentariile (497)
Comentează