FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 0-0

FCSB - CLINCENI 0-0 // VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârțu a luat foc în direct și a închis telefonul: „Să nu mă mai sunați în viața voastră!”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 22:25

Sorin Cârțu, 64 de ani, a fost sunat în cadrul emisiunii GSP Live din această seară pentru a comenta rezultatul final al meciului FCSB - Clinceni 0-0. 

Chestionat în emisiunea moderată de jurnalistul GSP Remus Dinu în legătură cu declarațiile de dinainte de partidă - „Va fi un meci amical acolo. Așa zic eu. Niciodată nu o să fie vreo surpriză. 101% o să câștige FCSB. Am glumit și eu puțin, dar 101% bate FCSB” - Cârțu a replicat: „Sunt un parior slab, nu mă pricep, dacă m-aș pricepe aș avea bani mai mulți. Ce dacă am zis că e amical? Noi când jucăm amicale sunt pe prietenii?! Am făcut și eu o glumă”.

La insistențele invitatului, jurnalistul Realitatea Plus Claudiu Giurgea, Cârțu s-a enervat și a închis telefonul: „O dai în continuare pe chestia asta. Bine, mă, la revedere!”.

După ce a închis telefonul, Cârțu a sunat înapoi la echipa de producție: „Să nu mă mai sunați în viața voastră! Eu nu vorbesc cu invitații, ce-i asta? Doar cu moderatorul!”.

+7 FOTO

FCSB - CLINCENI 0-0 // VIDEO+FOTO Black-out colectiv » Roș-albaștrii au ratat șansa de a se apropia de CFR! Clasamentul actualizat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  12 Februarie 2020, 21:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spritz123
spritz123  •  11 Februarie 2020, 21:09
Postat de dorelus pe 11 Februarie 2020, 18:55

Este singurul *** care s-a facut de ras prin comportamentul sau pe banca unei echipe in Liga Campionilor,tineti minte cum si-a aratat profesionalismul pe banca la Berna ,daca nu ma insel?

ai mare dreptate..toate tv urile din lume..au zis..ANTRENOR ROMAN....nu citez...comportament..huliganic...anti-sportiv...primitiv...probleme cu mansarda...gest..de...cornu..etc...etc

spritz123
spritz123  •  11 Februarie 2020, 21:03

*** un fel de duck ..a..damme..de la fc fc sb...maine daca-l intrebi ...spune ca a raspuns femeia de serviciu de la club..la telefon...sau e mana lu' mititelu , sau e mana lu' talpan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close