FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 2-2

VIDEO EXCLUSIV Ilie Poenaru are o dorință: „Vreau scuze! Am demonstrat ceva în seara asta”

FCSB și Academica Clinceni au remizat, 2-2, în runda #7 a play-off-ului din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a vorbit la finalul jocului în direct la GSP Live.
FCSB și Academica Clinceni au remizat, 2-2, în runda #7 a play-off-ului din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a vorbit la finalul jocului în direct la GSP Live.

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 23:35 / Actualizat marti, 11 mai 2021 00:01

FCSB și Academica Clinceni au remizat, 2-2, în runda #7 a play-off-ului din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a vorbit la finalul jocului în direct la GSP Live.

Cronica partidei FCSB - Academica Clinceni 2-2

„În primul rând, suntem bucuroși din mai multe puncte de vedere. Sper că am demontat acele speculații. Cei care ne-au criticat și ne-au acuzat să-și ceară scuze! Nu suntem echipa nimănui! E primul lucru pe care am vrut să-l demonstrăm. 

Am jucat de la egal la egal, am arătat foarte bine, am marcat și două goluri, jocul cred că a plăcut tuturor. Vrem să bucurăm oamenii de acasă, prin ceea ce putem să creăm. Puteam să și câștigăm. 

Am făcut meciuri foarte bune în ultima perioadă. Am vrut să facem densitate mare la mijloc. Știam că interii lor, prin rotație, tot timpul atacau zona centrală, între stoperii noștri și fundașii laterali. Pe recuperare, știind că Radunovic și Crețu urcă mult, am dezvoltat în margine și am dus acolo contraatacurile. 

Le-am cerut și să schimbăm direcția cât am putut de repede. Una peste alta, a fost un meci care a plăcut. Poate că e un rezultat echitabil, și ei au avut ocazii mari”, a declarat Poenaru la GSP Live.

Au trecut 12 ani de când n-am mai marcat cu FCSB. A fost un meci echilibrat, s-a terminat cu un scor echitabil. Suntem bucuroși. Formatul competiției este de așa natură, să existe suspiciuni, locurile 5 și 6 n-au un obiectiv foarte mare. Nu știu care este diferența la nivel financiar. Noi am fost o echipă de la început care și-a dorit să joace fotbal într-o anumită manieră. Odată cu accederea în play-off, am încercat să schimbăm puțin și în ultimele meciuri ne-a reușit 
Raul Rusescu, atacant Academica Clinceni 

Toată lumea spune despre Botoșani, despre Clinceni, despre mai multe echipe... Nu e nicio alianță în play-off, toate echipele joacă de la egal la egal
Darius Olaru, mijlocaș FCSB

Cum arată lupta la titlu din Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gabi Balint, dezamăgit de un jucător de la FCSB: „Merita scos la pauză!”

Olimpiu Moruțan, coleg cu un român în Serie A? Clubul care ar fi pus ochii pe el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
alini
alini  •  11 Mai 2021, 11:04

Scuze pt normalitate?!!! Bai ***,prezinta tu scz dupa meciurile de *** facute in trecut!!! Nesimtitilor!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  11 Mai 2021, 08:38

Poienaru conduce o echipă de mercenari.Pe cine păcălește. Poienarule, uită-te la meciul CFR-Clinceni 3-0.Rușine!

respect2014
respect2014  •  11 Mai 2021, 08:31

Ne cerem scuze pentru meciurile din ultima etapa. Si tie si celor de la Sepsi si celor de la Botoșani. Nu si pentru cele din trecut.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează