FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

FCSB - CONCORDIA 0-1 // Becali nu are liniște » A găsit încă doi vinovați pentru eșecul în fața Concordiei și a ajuns la 4 în total: "Cum să facă așa ceva?"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 23:45

După ce i-a criticat pe Florin Tănase și Dennis Man, Gigi Becali a identificat alți doi vinovați pentru înfrângerea cu Concordia Chiajna, 0-1, fundașul Bogdan Planic și goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean. 

"Planici a dat gol, n-au dat cei de la Chiajna. Planic nu mai e Planic, nu mai e cel care era! Am vorbit cu el, era supărat că nu prinde echipa națională. N-am nimic cu băiatul, dar cum să facă așa ceva la golul Chiajnei? Bălgrădean e vinovat și el la gol, n-avea voie să iasă din poartă. 

Planic știe ce are de făcut, dar Man și Tănase au probleme. Man e un jucător valoros, dar nu poate juca din talent dacă nu luptă și nu muncește. O să facă banca. Nu mi-am propus să pierd campionatul pentru a promova tineri. Mihai Roman poate juca în locul lui Man. Mă durea inima că nu joacă Florinel Coman, dar acum o să mă doară inima că nu o să joace Florin Tănase. Nu mi-au plăcut nici benzile stânga-dreapta, nici Junior Morais. 

Vreau să fim la mâna noastră, vreau să rămânem pe primul loc până la finalul turului. Vom face evaluare dacă nu suntem pe locul 1 la finalul turului", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

"Nu mai iau fundaș central, Lucian Filip a jucat bine acolo. Și dacă nu vreau să iau titlul, tot îl iau. Echipa e prea valoroasă" Gigi Becali

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
10209355191619210
Dani Dany  •  08 Octombrie 2018, 14:49

In 3,4 ani ii duce in liga2.

983732924972315
Soos Vilmos  •  08 Octombrie 2018, 10:34

Ce figura si pozitie de "intelectual" are ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  08 Octombrie 2018, 09:58

Ma nu a aparut niciun prost inapoiat sustinator al fcsb? Randomel, chiftea, doamna abigail cea bautoare, sergiulica elevul vesel, etc. Asa tristete mare?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează