FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Gigi Becali a stabilit prețul! Pe ce sumă poate fi scoasă FCSB la vânzare

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 19:27

FCSB a învins CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Înaintea meciului, Gigi Becali a vorbit despre banii investiți la FCSB și a estimat valoarea actuală a echipei. 

„Dădusem 40 de milioane, mi-am recuperat banii și acum mi se pare că am împrumutat iar societeatea cu vreo cinci milioane. Nu mai știu exact. 

Dacă vând acum Steaua, eu zic că minim, minimorum face 50 de milioane de euro. Asta ar fi valoarea, dar nu o vând nici cu 200 de milioane. Dar dacă aș vinde toți jucătorii atâta iau. Minim 50 de milioane”, a declarat Gigi Becali pentru Look Plus.

37.800.000 de euroeste valoarea lotului celor de la FCSB conform transfermarkt.de

Vezi și: 

FCSB // Destăinuirea lui Gigi Becali de Sărbători: „Astea au fost cele mai mari greșeli”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (11)
romeverest
romeverest  •  23 Decembrie 2019, 17:07

Ciobanul fardat viseaza, din nou, cai verzi pe pereti !! La un lot de 25 de jucatori, media de vanzare ar fi de 2 mil. de euro pe jucator !! 90% dintre ei nu valoreaza 1 mil. de euro, iar cu cei 2-3 jucatori mai valorosi nu poate sa-si scoata parleala pana la 50 de mil. de euro !! Vise....vise...vise !!

aurelianionut
aurelianionut  •  23 Decembrie 2019, 15:16

Cat mai aveti de gand sa il mai bagati pe asta in seama?Asta nu face absolut nimic pentru tara asta(cum ii aud pe fanii lui) face pentru el..Romania fara fotbal n-ar avea de suferit deloc din punct de vedere economic..in afara faptului ca niste filfizoni castiga bani prea multi,acest club nu aduce nici un beneficiu.Citesc ceea ce zic oamenii de fotbal,cum ca Romania are de castigat:)))Ce? Ce castiga Romania oameni buni?Cancan?Si Hagi..zice ca face ceva pentru Romania...ce? ce face?A ridicat cumva economia? Datorita lui euro e 50 de bani? Niste *** carora nu le mai ajunge...Na,ma intreb si eu,deoarece nu vad nimic bun...da' nimic..Ca exemplu..Simona Halep are intr-un timp scurt performante mai multe performante decat au toate cluburile Romaniei la un loc in toata istoria lor..si nu ma luati si Cupa Campionilor din 86..aia a fost o gluma cu niste glume de echipe..in afara finalei...FCSB nu e Steaua..FCSB e Becali..Bai Becali si Hagi...ia faceti voi ceva cultural ..sa radem si noi cu adevarat de voi..nu ca de Hagi nu am rade destul:)))asta verbal e mort si ingropat..voi si altii sunteti ramasitele comunismului..purtarea voastra e de prost gust .Apropo..stiu cel putin zece firme care fac ceva pentru tara asta...dar..daca nu le conduce Becali sau Hagi nu le baga nimeni in seama.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  23 Decembrie 2019, 10:01

Ce nu înțelege ne-a jjijji e ca prețul e stabilit de piața, ca asa e in capitalism (sic!) :-)))) FC fcsb valorează 50 de milioane fix la fel cum Coman și Man valoreaza 100 ... :-)))) Io m-as bucura sa valoreze atât, însă tare mi-e ca atunci când va fi scos la vânzare pt achitarea prejudiciului vom afla cât face de fapt ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează