FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

EXCLUSIV CCA, decizie de neînțeles! Derby-ul FCSB - Craiova, condus de un arbitru care nu e pe lista FIFA

Articol de , - Publicat miercuri, 31 martie 2021 10:30 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 11:03

FCSB și Craiova, două dintre primele trei clasate din Liga 1, se întâlnesc duminică, în derby-ul etapei a 29-a din Liga 1.

  • FCSB - CS U Craiova se va juca duminică, 4 aprilie, de la ora 20:30, pe „Arena Națională”. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV Telekom Sport 1

Pentru acest meci, conducerea CCA a luat o decizie de neînțeles: Adrian Cojocaru (40 de ani) va arbitra partida. Mișcarea este una surprinzătoare, având în vedere că „centralul” din Galați nu se află pe lista de arbitri FIFA.

Acesta a fost promovat în lotul pentru Liga 1 în 2011, debutând la un Brașov – Petrolul (1-0) din septembrie. În acest sezon a mai condus-o pe FCSB de două ori, la 2-0 cu Academica Clinceni și 1-0 contra Chindiei. Cojocaru nu a fost la centru la niciun meci al Craiovei în acest sezon.

Cum arăta lista de arbitri FIFA: Ovidiu Hațegan, Istvan Kovacs, Horațiu Feșnic, Marian Barbu, Andrei Chivulete, Radu Petrescu, Marcel Bârsan

Cojocaru, greșeală pro FCSB în acest sezon

CCA, decizie de neînțeles! Derby-ul FCSB - Craiova, condus de un arbitru care nu e pe lista FIFA
Adrian Cojocaru

La meciul dintre Clinceni și FCSB, scor 0-2, Cojocaru nu l-a eliminat pe Iulian Cristea în minutul 75, la scorul de 0-0, după ce acesta a făcut un fault asupra lui Rusescu, aflat în postură clară de a marca (Detalii AICI)

5a fost nota primită de Cojocaru din partea GSP după Clinceni - FCSB 0-2

7e nota luată de Cojocaru după meciul FCSB - Chindia 1-0

Adrian Cojocaru a condus 13 meciuri în acest sezon, a arătat un roşu (Ongenda, în etapa a 14-a) şi a dictat 3 penalty-uri. În total, a strâns 127 de prezențe pe prima scenă.

FCSB cu Adrian Cojocaru: 

  • 14 jocuri: 9 victorii, 4 remize, 1 înfrângere
  • pe teren propriu: 8 meciuri (6 victorii, 2 remize, o înfrângeri)
  • Singura înfrângere a fost în etapa a 16-a din sezonul regular 2016/17:Concordia-FCSB 1-0.

CSU Craiova cu Adrian Cojocaru: 

  • 5 jocuri: 2 victorii, 1 remiză, 2 înfrângeri
  • în deplasare: 3 meciuri (0 victorii, 1 remiză, 2 înfrângeri)
  • Cojocaru nu a condus niciun meci al oltenilor în acest sezon

VIDEO Vivi Răchită, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „Nu o să fie niciodată un lider!”

Citește mai multe știri despre FCSB - Craiova: 

Riposta lui Gigi, când a aflat că oltenii au cerut teste antidoping pentru FCSB: „Hai la palat, dacă tot vreți circ!”

Două vești excelente înainte de FCSB - Craiova: antrenorul exultă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (45)
887535695380864
Marius Mares  •  02 Aprilie 2021, 20:45

Este printre cei mai buni arbitrii in acest moment mult peste cei de pe lista FIFA a arbitrat foarte bine meciurile la care a fost delegat chiar daca nu este pe lista FIFA este cel mai in forma arbitru in acest moment si consider ca delegarea lui este bună

dansy
dansy  •  01 Aprilie 2021, 11:18
Postat de scufitzu.roshu pe 31 Martie 2021, 12:01

*arbitri (un arbitru, doi arbitri)

Minti cu nerusinare!

parpalache
parpalache  •  31 Martie 2021, 17:20
Postat de doubleti pe 31 Martie 2021, 13:10

Sa spui ca regiunea Oltenia face tara de ras, arata cat de pr()st poti fi. Jigniti aiurea regiunile tarii, va credeti superiori altor oameni desi nu-i cunoasteti, aveti exact caracter de oameni mici si frustrati. Toate regiunile tarii sunt importante pentru noi, asa ca nu mai faceti bascalie de cei care traiesc in Moldova sau Oltenia. Pentru cei care habar n-au de istoria Romania, ar trebui sa fie ca boierii olteni, in special cei gorjeni, au fost cei care au mentinut ideea idealului romanesc. Si fotbalistic, regiunea olteniei a fost intotdeauna cea mai importanta pepiniera, chiar daca au aparut fotbalisti de calitate si in alte regiuni. Acest lucru nu a facut decat sa intareasca ideea ca cei mai multi fotbalisti de calitate au aparut in aceasta regiune. Cei de la stapan ar trebui sa stie ca de-a lungul istoriei lor, scurte sau lungi, marile performanta le-au facut cu olteni in echipa. La fel si Pentru Dinamo. Iar ca ardelenii sa nu se simta exclusi, le reamintesc ca Paun si Costache sunt si ei tot olteni. Asa ca haideti lasati ura asta intre regiuni, cu totii suntem romani. Si apropo, Hai Romania!

Costache e de la Titu sau Videle!In orice caz,aproape de Bucuresti,iar Paun de la Dragasani!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează