FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // Pițurcă îl ia în râs pe Becali: „Gigi stă mereu pe bancă, chiar dacă voi nu-l vedeți” + Nici Vintilă n-a scăpat

Articol de - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 15:52

FCSB - CRAIOVA. Victor Pițurcă a auzit că bucureștenii îi pregătesc „o surpriză”, dar susține că n-ar fi nicio surpriză dacă Becali ar lua loc pe banca de rezerve.

Victor Pițurcă susține că nu se gândește la o revanșă pe Arena Națională, după ce FCSB-ul i-a stricat debutul pe banca Universității Craiova, cu acel gol marcat în finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”.

Dar n-a rezistat tentației de a trimite câteva „săgeți otrăvite” către tabăra roș-albaștrilor, vizându-l în special pe omologul Bogdan Argeș Vintilă. 

Lovitură sub centură 

Întrebat dacă pregătește sau se așteaptă la vreo surpriză din partea bucureștenilor, eventual să-l vadă pe patronul Gigi Becali pe bancă, antrenorul Craiovei a punctat: „Am auzit că ei ne pregătesc o surpriză. Dar Becali pe bancă n-ar fi o surpriză. Gigi stă mereu pe bancă, chiar dacă voi nu-l vedeți. Stați liniștiți".

„Cu cine să țină? Cu Vintilă?" 

Piți l-a mai tușat o dată pe Vintilă, când i s-a transmis că Marius Lăcătuș va fi susținătorul său mâine. 

„Păi, normal. A fost colegul și prietenul meu la Steaua. Cu cine să țină? Cu Vintilă? N-are cum!", a reacționat tehnicianul în vârstă de 63 de ani. 

„Aș fi nemulțumit cu o remiză”

Pe Pițurcă nu-l interesează decât victoria: „Poate mă laud, dar aș fi nemulțumit cu o remiză. Nu există diferență de valoare. În acest moment, ei au mai multă coerență în atac. Dar în zi bună, motivați, putem marca și noi". 

„Pe băieți nu mai trebuie să-i motivez eu. La un asemenea meci, motivația vine de la sine. Am scurtat și cantonamentul, de la două zile la una”
Victor Pițurcă, antrenor U Craiova 

„Puteam obține mai mult din meciul-tur cu FCSB. Ei n-au prea mai jucat în repriza a doua, am avut și un penalty neacordat, la Ivan, apoi a venit acea greșeală colectivă a noastră, pe care s-a luat golul”
Victor Pițurcă, antrenor U Craiova 

„Nu știam că sunt 30 de ani de la ultima victorie a Craiovei în fața Stelei la București. E și primul meu meci pe banca oaspeților pe Național Arena”
Victor Pițurcă, antrenor U Craiova 

„Am stat în casă la Revoluție” 

Întrucât meciul cu FCSB e pe 22 decembrie, ziua izgonirii Ceaușeștilor de la putere în 1989, Pițurcă a fost întrebat ce făcea acum 30 de ani pe 22 decembrie. 

„Jucam în Franța, la Lens, împreună cu Tudorel Stoica, dar în acele zile eram în Craiova. După Sărbători ne-am întors la club și am fost în centrul atenției, toată lumea voia să știe cum a fost la Revoluție. Numai că nu prea știam ce să le spun fiindcă am stat în casă. Eram îngrijorați, și eu, și Tudorel”.

„Pigliacelli va pleca, Ioniță poate să plece”

Pițurcă a admis că vor fi plecări de la echipă în iarnă, „foarte probabil Pigliacelli”, și că în cazul italianului și al lui Martici, elvețianul intrând în ultimele 6 luni de contract, Craiova ar putea pierde mulți bani dacă ei se transferă ca jucători liberi. 

„Vedem ce se va decide. Clubul poate să piardă acolo unde nu te aștepți sau poate să câștige acolo unde nu te aștepți. Ăsta e fotbalul. Oricum, până acum a făcut foarte mulți bani”. De asemenea, Piți a spus că nu se va opune unui transfer al lui Alex Ioniță, împrumutat până-n vară de la CFR, în Giuleșți: „La noi n-a convins și ar fi ok să meargă undeva unde să joace mai mult".

Match Preview FCSB - CSU Craiova

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA // Gigi Becali e coșmarul oltenilor! Echipa lui Pițurcă stă extrem de rău în duelurile cu FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  21 Decembrie 2019, 09:16

Piturca si Lacatus,or fi ei buni prieteni,dar ca antrenori sunt f. slabi.

1745flo
1745flo  •  20 Decembrie 2019, 20:08
Postat de ishhhhhhhh pe 20 Decembrie 2019, 16:59

Pai stai asa. Piti juca in Franta in '89? Ce ***? Parca romanii nu aveau voie sa plece din tara.... saracu Belo a fugit in Iugoslavia in '87 sau asa si nu a mai avut drept de joc pana in '90. Apropo, cu el de ce nu vedem niciodata "stiri" pe acest site?

In 89 Piti si cu Tudorel nici babaroase nu puteau juca la Lens, i-ar fi impuscat granicerii!

sasesase
sasesase  •  20 Decembrie 2019, 19:29
Postat de ishhhhhhhh pe 20 Decembrie 2019, 16:59

Pai stai asa. Piti juca in Franta in '89? Ce ***? Parca romanii nu aveau voie sa plece din tara.... saracu Belo a fugit in Iugoslavia in '87 sau asa si nu a mai avut drept de joc pana in '90. Apropo, cu el de ce nu vedem niciodata "stiri" pe acest site?

Mare prost esti

Vezi toate comentariile (23)
Comentează