FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // VIDEO Corneliu Papură, discurs dur înaintea derby-ului: „Vreau atitudine cu FCSB! Dacă nu, stăm acasă!”

Corneliu Papură le cere jucătorilor atitudine în derby-ul cu FCSB // Sursă foto: Captură Oltenia TV
Corneliu Papură le cere jucătorilor atitudine în derby-ul cu FCSB // Sursă foto: Captură Oltenia TV

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 15:31

FCSB - CRAIOVA // Corneliu Papură (46 de ani), antrenorul oltenilor, susține că „e un meci mare și acum se văd jucătorii care vor într-adevăr ceva. Dacă nu, putem sta acasă”.

  • FCSB - Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport!

De la promovarea în Liga 1, în 2014, CS Universitatea n-a reușit nicio victorie la București, în fața FCSB-ului: 9 meciuri, soldate cu 8 eșecuri și o remiză! 

Un adevărat coșmar, pe care Corneliu Papură speră să-l spulbere duminică, pe Național Arena. La conferința de presă de azi a venit foarte montat și a admis că în vestiar a înăsprit tonul după eșecul de la Iași, din Cupa României (2-3).

„Nu mai contează că noi am ieșit din Cupă, iar FCSB continuă. Nu ne ajută cu nimic să privim în urmă. Ce știu e că avem 3 puncte înaintea lor și ei nu trec printr-o perioadă fastă. Sper să nu mai avem probleme de concentrare și de atitudine, ca la Iași. E un meci mare, foarte important, acum se văd jucătorii care vor într-adevăr ceva. 

Trebuie să aibă inițiativă în teren, să arate personalitate, să alerge, să se bată pentru orice minge. Asta înseamnă atitudine. Dacă intrăm cu atitudine, putem câștiga în fața oricărei echipe. Dacă nu, putem sta acasă. Acest mesaj l-am transmis și vestiarului, dar mult mai amplificat!”, a punctat Papi, care nu vrea să audă de statistica defavorabilă: 

„Statisticile sunt pentru statisticieni. A contat cumva că în campionat noi bătusem la Iași cu 5-2?!”.

„Nici eu n-am câștigat în Ghencea, ca jucător. E marele regret al carierei. Și acum rememorez faza în care, la 1-0 pentru noi, mingea mergea afară, iar Vasc l-a faultat în careu pe Ilie Dumitrescu și am fost egalați. 

Primim prea ușor goluri. Goluri previzibile, ce pot fi ușor evitate. Suntem responsabili cu toții, dar în primul rând eu. 

„Personal e o mare dezamăgire că finala Cupei se joacă la Craiova, iar noi am fost eliminați din competiție” - Corneliu Papură, antrenor CS Universitatea Craiova

Papură: „Nu vreau să mai am de-a face cu Iordănescu” 

Atacat dur de Edi Iordănescu, „papura e o plantă medicinală, deloc pretențioasă, trăiește și la marginea lacului, și pe marginea mlaștinilor”, Papură a explicat motivul pentru care a ales să-l ignore pe antrenorul Gazului. 

„I-am dat odată un mesaj pentru a-l întreba de un jucător pe care-l antrenase și-l voiam la Craiova. Nu mi-a răspuns. La Mediaș, când am jucat, s-a salutat cu Pițurcă și pe mine m-a evitat. Atunci am înțeles că nu vrea să avem o colaborare și m-am purtat în consecință. Sper ca în viața mea să nu-i mai pronunț numele și să nu mai am de-a face cu el”, a spus antrenorul oltenilor.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE CRAIOVA:

VIDEO Gustavo Vagenin, prezentat oficial la CS Universitatea Craiova » Coronavirusul l-a împins spre România: „Atunci am decis să mă întorc”

Opinie GSP: Papură a dat liber la relaxare! Motivul din spatele eliminării Craiovei din Cupa României

VIDEO Edi Iordănescu l-a distrus pe Corneliu Papură: „E o plantă care crește la marginea mlaștinilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
mobutu
mobutu  •  07 Martie 2020, 23:11
Postat de doggheart82 pe 06 Martie 2020, 17:58

***

B-ul B-ul B-ul B-ul B-ul B-ul B-ul B-ul B-ul B-ul B-ul... hahaha ha ha

mobutu
mobutu  •  07 Martie 2020, 23:09
Postat de doggheart82 pe 06 Martie 2020, 17:58

***

B-ul, B-ul... inimioară de câine...B-ul, B-ul ????????????????????????????????????????

sorinvision
sorinvision  •  07 Martie 2020, 18:19

Papi daca nu experimentai in aparare cu Dielna si jucai safe cu Cosic eram in semifinale. Cosic joaca foarte bine fundas central, iasa cu mingea la picior si paseaza bine. Daca il bagi inchizator este sub Mateiu. La Bucuresti cam asa trebuie sa arate primul 11: Pigliacelli Mirko, Acka Stephane, Cosic Uros, Bancu Nicusor Silviu, Martic Ivan, Cicaldau Alexandru, Nistor Dan Nicolae, Mateiu Alexandru, Koljic Elvir, Mihaila Valentin, Ivan Andrei Virgil.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close