FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Video Două reveniri-surpriză la primul antrenament al FCSB-ului

Antrenament FCSB +24   FOTO
Antrenament FCSB

Articol de , - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 16:24 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 18:07

După ce au efectuat vizita medicală începând cu ora 7:20, jucătorii FCSB-ului au dat startul  primului antrenament din acest an. În afara celor prezenți la vizita medicală și-au mai făcut apariția Iulian Cristea (28 de ani) și Ovidiu Popescu (28 de ani) care s-au pregătit cu echipa.

Ovidiu Popescu a pierdut contactul cu prima echipă după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat în meciul tur cu CS Mioveni disputat pe data de 6 august 2022. De partea cealaltă, Iulian Cristea  a suferit o accidentare a ligamentului încrucișat interior în partida din 4 iunie cu Muntenegru din Liga Națiunilor.

FCSB s-a reunit azi » Puștii, primii la vizita medicală + 3 absenți importanți
FCSB
FCSB s-a reunit azi » Puștii, primii la vizita medicală + 3 absenți importanți

Video. Primul antrenament al FCSB-ului

Thomas Neubert a condus pregătirea fizică a roș-albaștrilor, în timp ce Pintilii a asistat la de pe margine alături de staff-ul său. Lucian Filip a participat alături de jucători la antrenament fiind partenerul lui Andrei Cordea în cadrul exercițiilor fizice. Singurul jucător care s-a pregătit separat în sala de forță a fost juniorul  David Popa care a întâmpinat anumite probleme medicale.

  • Portari: Târnovanu, A. Vlad, Al. Maxim
  • Fundași: V. Crețu, Al. Pantea, Haruț, Dawa, Ciobanu, Șerban
  • Mijlocași: Șut, Nikolov, Edjouma, D. Popa, D. Olaru, Oaidă, Radaslavescu
  • Atacanți: Vl. Tudor, Vl. Toma, Cordea, Compagno, Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
+20 FOTO

FCSB, cantonament în Turcia

FCSB merge din nou în Antalya pentru stagiul de pregătire din această iarnă. Vicecampioana a ales un resort de 5 stele din Belek, Regnum Carya, preferat în trecut de Chelsea, Galatasaray sau Fenerbahce. 

Resortul dispune de condiții excelente, cu un centru spa luxos, saună, baie de aburi, 3 piscine și camere către Marea Mediterană. Hotelul are 7 restaurante diferite și piscină cu valuri. Mai mult, proprietatea găzduiește sesiuni de antrenament organizate de Fundația Real Madrid. Evident, resortul are 3 terenuri de fotbal la standardele FIFA.

 Nu e prima dată când FCSB alege acest resort. S-a întâmplat și în 2016, când la final de cantonament jucătorii au primit o surpriză din partea organizatorilor, un concert ad-hoc, la masă. 

Regnum Carya este o destinație preferată de cele mai importante cluburi din Turcia, dar și de naționala „Semilunii”. Fenerbahce, Galatasaray, Rubin Kazan, Werder Bremen sau Chelsea au ales ca destinație pentru pregătire acest resort din Belek.

Citește și alte știri:

„Are genunchi de fotbalist, nu de șahist” » „Cazul Yeboah” a stârnit mânia oficialilor de la CFR Cluj

„Pungașule!” - „Hoțule!”. Scandal epocal între legendarul Ilie Balaci și antrenorul său controversat, cu 3.000 de fani în tribună + Absența misterioasă din finala Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
paolo12
paolo12  •  06 Ianuarie 2023, 03:50

Ma uitam la celelalte știri despre transferuri în Divizia A: nici un comentariu. Cum este vorba de cioban și ai lui, haterii de serviciu încep sa vomite...

Robero47
Robero47  •  05 Ianuarie 2023, 22:57
Postat de roost.eradevar.at pe 05 Ianuarie 2023, 20:01

Viata e pustiu fara zecesebe

Decat sa stai aici sa comentezi mai bine te ai duce pe stadion si ai sustine echipa ca aveti 1350 media si mai pretindeți ca sunteți Steaua . Steaua joaca cu medii de peste 10 mii de cand stiu eu

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  05 Ianuarie 2023, 20:01
Postat de odoacru pe 05 Ianuarie 2023, 17:39

Asa tată, vrem stiri zilnic cu clona impostoare fcsb.

Viata e pustiu fara zecesebe

Vezi toate comentariile (7)
Comentează