FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO FCSB s-a reunit azi » Puștii, primii la vizita medicală + 3 absenți importanți

FCSB a dat startul perioadei de pregătire pentru noul an
FCSB a dat startul perioadei de pregătire pentru noul an

Articol de , - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 09:28 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 09:31

FCSB a dat startul perioadei de pregătire pentru noul an. Trupa lui Mihai Pintilii a avut azi programată vizita medicală la INMS (Institutul Național de Medicină Sportivă), începând cu ora 7:20. Roș-albaștrii pleacă în Turcia pe 8 ianuarie.

Primii la viza medicală au ajuns puștii Alexandru Maxim (15 ani, portar), Luca Ciobanu (17, fundaș), Vlad Toma (18, atacant) și David Popa (15, mijlocaș), care au deschis ușile INMS la 7:30. Au urmat, pe rând, și titularii, de la Vali Crețu, Compagno până la Olaru și Tavi Popescu.

Singurii învoiți de azi au fost Radunovic, Tamm și Omrani. Ei vor efectua vizita medicală mâine.

Mocirla dispare, o bază nouă apare! Stadionul a fost dărâmat, CNI va investi peste două milioane de euro
INVESTIȚIE
Mocirla dispare, o bază nouă apare! Stadionul a fost dărâmat, CNI va investi peste două milioane de euro

Jucătorii FCSB prezenți azi la vizita medicală

  • Portari: Târnovanu, A. Vlad, Al. Maxim
  • Fundași: V. Crețu, Al. Pantea, Haruț, Dawa, Ciobanu, Șerban
  • Mijlocași: Șut, Nikolov, Edjouma, D. Popa, D. Olaru, Oaidă, Radaslavescu
  • Atacanți: Vl. Tudor, Vl. Toma, Cordea, Compagno, Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

VIDEO. Ștefan Târnovanu: „Vlad a apărat senzațional”

Prezent la reunire, Târnovanu a vorbit despre concurența cu Andrei Vlad, portarul titular din ultimele 3 meciuri ale anului, când Ștefan a fost accidentat: „Vlad a apărat senzațional. Mă motivează concurența, el a făcut niște meciuri foarte bune, mă face să muncesc mai mult și să lupt mai mult”.

Au fost două săptămâni de pauză, în care ne-am liniștit, după foarte multe mecuri. Se vorbește de titlu, normal. Cel mai periculos adversar e CFR, dar nici celelalte echipe n-ar trebui excluse, mai sunt multe meciuri.

- Ștefan Târnovanu, portar FCSB

FCSB, cantonament în Turcia

FCSB merge din nou în Antalya pentru stagiul de pregătire din această iarnă. Vicecampioana a ales un resort de 5 stele din Belek, Regnum Carya, preferat în trecut de Chelsea, Galatasaray sau Fenerbahce.

Resortul dispune de condiții excelente, cu un centru spa luxos, saună, baie de aburi, 3 piscine și camere către Marea Mediterană. Hotelul are 7 restaurante diferite și piscină cu valuri.

Mai mult, proprietatea găzduiește sesiuni de antrenament organizate de Fundația Real Madrid. Evident, resortul are 3 terenuri de fotbal la standardele FIFA

Nu e prima dată când FCSB alege acest resort. S-a întâmplat și în 2016, când la final de cantonament jucătorii au primit o surpriză din partea organizatorilor, un concert ad-hoc, la masă.

Regnum Carya este o destinație preferată de cele mai importante cluburi din Turcia, dar și de naționala „Semilunii”. Fenerbahce, Galatasaray, Rubin Kazan, Werder Bremen sau Chelsea au ales ca destinație pentru pregătire acest resort din Belek

FCSB, amicale cu Pogon Szczecin și Rakow Czestochowa în Antalya

  • 15 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României) » FCSB - Pogon Szczecin | Gloria Sports Arena, Belek
  • 16 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României) » FCSB - Rakow Czestochowa | Regnum Carya Football, Belek

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dat afară de Becali, Ivan Mamut s-a transferat la 8.500 de kilometri distanță de București » Reacția lui Tavi Popescu: „Ești rege”
TRANSFER
Dat afară de Becali, Ivan Mamut s-a transferat la 8.500 de kilometri distanță de București » Reacția lui Tavi Popescu: „Ești rege”
Alexandru Ișfan ar fi fost refuzat de FCSB dintr-un motiv grav » MM le-a spus apropiaților: „Dacă sunt prieteni, e clar!”
CSU CRAIOVA
Alexandru Ișfan ar fi fost refuzat de FCSB dintr-un motiv grav » MM le-a spus apropiaților: „Dacă sunt prieteni, e clar!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  05 Ianuarie 2023, 14:43

Omrani peste vreo saptamana va veni. Asa i-a obisnuit si pe cei de la CFR Cluj. Ideea e sa joace bine, nu sa fie punctual

Robero47
Robero47  •  05 Ianuarie 2023, 13:41

Hai baieții asta i anu nostru ????????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează