FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Alexandru Ișfan ar fi fost refuzat de FCSB dintr-un motiv grav » MM le-a spus apropiaților: „Dacă sunt prieteni, e clar!”

Alexandru Ișfan la FC Argeș, foto: Imago
Alexandru Ișfan la FC Argeș, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 23:14 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 09:08

Alexandru Ișfan (22 de ani) se profilează drept unul dintre cele mai importante transferuri din Superliga, în această iarnă. Totuși, se pare că jucătorul trecut de la FC Argeș la Universitatea Craiova pentru 750.000 de euro ar avea un defect major: o viața privată foarte agitată. 

Mihai Stoica nu l-a vrut pe Ișfan la FCSB, după ce a aflat de viața dezordonată a extremei dreapta din Pitești. Managerul general al clubului roș-albastru ar fi răbufnit în fața apropiaților: „Când ești prieten cu Cristi Tănase, e clar”, insinuând că Ișfan nu este deloc potrivit pentru profilul căutat de echipele mari.  FCSB l-a ales pe Miculescu în locul lui. 

Conform surselor GSP, viața extrasportivă a lui Ișfan ar fi, într-adevăr, o problemă, acesta fiind obișnuit să mai calce strâmb în cluburile din Pitești. De altfel, Ișfan nu ar fi singurul nume care a avut genul acesta de ieșiri la FC Argeș. 

Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”
PREMIER
Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”

Unul dintre prietenii buni ai lui Ișfan la FC Argeș l-a exasperat pe primarul Gentea

Problemele extrasportive de la FC Argeș le-ar fi dat mari bătăi de cap oamenilor din conducere. În toamnă, înainte ca Prepeliță să fie demis, primarul Gentea a intrat în posesia unei filmări comprimițătoare cu Grigore Turda, fundașul care, potrivit spuselor edilului, a făcut scandal într-un club de noapte din Pitești. 

„Noul Belodedici”, așa cum îl poreclise Jean Vlădoiu, unul dintre prietenii buni ai lui Ișfan din vestiar, a fost protagonistul unui act escapade despre care a aflat tot orașul. „Am filmarea de trei zile pe telefon. Duminică, atunci când am fost la fotbal, la stadion, m-a luat lumea, unii au venit să-mi spună, să-mi arate… A fost, cum probabil aţi aflat, cu poliţie…”, spunea Gentea la finalul lui octombrie, conform Orange Sport.

Alexandru Ișfan ar fi fost refuzat de FCSB dintr-un motiv grav » MM le-a spus apropiaților: „Dacă sunt prieteni, e clar!”
Cei doi prieteni buni la finalul lui 2022, Ișfan (stânga) și Grigore Turda (dreapta)

Alexandru Ișfan are 7 goluri în 60 de meciuri în prima divizie

În acest sezon, Alexandru Ișfan a bifat patru goluri și două pase decisive pentru FC Argeș în campionat și Cupa României. În sezonul trecut de Liga 1, Ișfan a fost unul dintre oamenii-cheie în angrenajul echipei lui Prepeliță. Mijlocașul a bifat 39 de meciuri din 40, a marcat de 3 ori și i-a ajutat pe argeșeni să se califice în play-off. El era transferat de Argeș în urmă cu un an, de la CS Mioveni, rivala din județ.

Contractul lui Ișfan cu CS Universitatea Craiova se va întinde pe 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Din informațiile Gazetei, 750.000 € (cu TVA) e suma de transfer pe care o vor achita alb-albaștrii. 

Mihăiță Pleșan despre transferul lui Ișfan la Craiova: „Nu merita banii ăștia, la ce a jucat în ultimul sezon”

Suma plătită e foarte mare, din punctul meu de vedere, ca om care se uită la fotbal și care urmărește jucători. Ișfan nu merita banii ăștia, la ce a jucat în ultimul an. Este un jucător tânăr, de perspectivă, dar Craiova nu e Pitești! Dacă nu va realiza repede, va avea de suferit. Dacă va realiza repede, va putea deveni un idol pentru tribune. Are calități, categoric că are calități, dar depinde foarte mult de el cum va înțelege ce înseamnă Craiova, cum se va pregăti. Sunt mulți factori. La Craiova, e greu ca fotbalist! Trebuie să fii puternic. Altfel, clachezi!
- Mihăiță Pleșan pentru GSP 

În general, la jucătorii tineri, nu vorbesc doar despre Ișfan acum, marea problemă e factorul mental. Vă dau un exemplu. Pe Mutu, când era tânăr, nu-l interesa că joacă împotriva Stelei sau împotriva Mioveniului, se comporta la fel. Ei, asta îi trebuie și lui Ișfan, tupeu fotbalistic. Așa poate ajunge să facă diferența în derby-uri, în meciuri importante, cu presiune. Îmi doresc să confirme.
- Constantin Schumacher, „principalul” din acte al lui FC Argeș, pentru GSP

Citește și alte știri despre Alexandru Ișfan: 

EXCLUSIV „Se plafonase aici” » Tatăl lui Ișfan confirmă transferul fiului la Universitatea Craiova + Marea lui dezamăgire: „Nu mi-a picat bine”

EXCLUSIV Pe cine transferă Universitatea Craiova: „Are forță, viteză, dribling. Poate ajunge la națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
dansy
dansy  •  06 Ianuarie 2023, 18:38
Postat de imgb pe 05 Ianuarie 2023, 00:15

La Pitesti s-a nascut REGELE ADEVARAT al fotbalului romanesc nu regii si briliantele care-si platesc astazi titulaturile prin tot felul de ziare ! Giscanu' nu intra pe teren fara ochii lu' Dobrin in cap si juca fenomenal !...voi n-ati avut 23 de ani bey boshorogilor care macanitzi p'acilea ?

Și câta țuica mai bea!

dansy
dansy  •  06 Ianuarie 2023, 18:35

Pe clubistii de la zcsb nu-i vedeți domnilor Ziariști?

albalbastru72
albalbastru72  •  05 Ianuarie 2023, 23:02

Meme,e acrii strugurii nenica!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează