FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

VIDEO Concluziile lui Alexandru Pelici, după eșecul drastic cu FCSB: „E rușinos!”

Alexandru Pelici / foto: GSP +27   FOTO
Alexandru Pelici / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 22:42 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 23:01

Alexandru Pelici (47 de ani), antrenorul celor de la CS Mioveni, a analizat înfrângerea drastică suferită de echipa sa cu FCSB, scor 0-3. Deși echipa sa a fost dezavantajată de Marcel Bîrsan, alte aspecte îl nemulțumesc pe tehnicianul argeșenilor.

„Am încercat să jucăm cu curaj și să punem probleme. Timp de 44 de minute, nimic nu prevestea rezultatul final. Dar le-am ușurat munca și în 10 oameni a fost greu pentru noi. Prin revenirea lui Tănase, FCSB a avut un avantaj foarte mare, s-a simțit asta. 3-0 e un rezultat rușinos pentru noi. 

Am făcut greșeli pe care le vom analiza. Trebuie să fim bărbați și să ne revenim. Nu mai discut arbitrajul. Avem multe de corectat, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem noi de făcut.

E normal să fie nemulțumiri, cât timp nu se acumulează puncte. Deocamdată, suntem în obiectiv, pe locul 12, loc neretrogradabil. ”, a declarat Alexandru Pelici, la Look Sport.

Argeșenii acuză arbitrajul

La golul doi a fost ofsaid. Suntem prea mici ca să vorbim. Sunt puțin supărat. Să existe puțin respect! Când joci în 10 împotriva FCSB-ului, una dintre cele mai bune echipe din România, e foarte greu să reziști. S-au vehiculat tot felul de lucruri, au jucători infectați, dar a cam fost echipa de bază. Suntem speriați de virus, sunt foarte mulți infectați. Rămâne să ne vaccinăm, dacă așa trebuie. Să decidă autoritățile. Personal, eu sunt vaccinat. 50-60% din jucători sunt vaccinați.

- Iustin Popescu, goalkeeper CS Mioveni

N-a fost nevoie să revăd faza, am simțit din timpul meciului că n-a fost penalty. Keșeru s-a aruncat peste picioarele mele. Cred că prea ușor s-a acordat penalty, a fost și ofsaid la gocul doi. Dacă am fi jucat 11 contra 11, nu știu dacă am fi pierdut azi. Suntem supărați. Am venis să scoatem minimum un punct din acest meci și am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu ei.

- Adrian Scarlatache, fundaș CS Mioveni

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - CS Mioveni 3-0

FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
+23 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1: 

VIDEO+FOTO FCSB - CS Mioveni 3-0 » Victorie MARE pentru FCSB, într-un meci în care a avut doar două rezerve » Keșeru, MVP la Buzău

FCSB, în încurcătură? Ce a putut fi observat pe tricourile roș-albaștrilor la meciul cu Mioveni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  17 Octombrie 2021, 13:29
Postat de fibra pe 17 Octombrie 2021, 13:27

Sa le dam in cap la cei mici.Pana cand? Tot timpul.

Corect:"celor mici"dar folosim vocabularul tribunei,nu-i asa?

fibra
fibra  •  17 Octombrie 2021, 13:27

Sa le dam in cap la cei mici.Pana cand? Tot timpul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează