FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV: de la lozincile anti-PSD până la decizia radicală a fanilor olteni și agitația din tribune

FCSB - CS U Craiova 3-2 // FOTO:GSP
FCSB - CS U Craiova 3-2 // FOTO:GSP

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 08:35

FCSB și CS U Craiova au oferit duminică seara unul dintre cele mai spectaculaose meciuri ale sezonului. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-2 și rămân aproape de liderul CFR Cluj. 

Extrem de încins pe teren, meciul a oferit și în tribune câteva momente interesante, omise de transmisia TV:

1. Lozinci anti-PSD sau anti- CS U Craiova?

Într-o zi în care în Bucuresti au avut loc noi proteste împotriva OUG care modifică legile justiției, fanii din peluza FCSB-ului au scandat în prima repriză lozinci anti-PSD. 

Totuși, scandările ar fi putut avea și o altă țintă. Mai exact, o trimitere directă și către CS U Craiova, club unde partidul prezidat de Liviu Dragnea a avut dintotdeauna o influență însemnată.

2. Decizia radicală a fanilor olteni

Ultrașii din Sezione (Peluza Nord Craiova) explicau printr-o postare pe Facebook înainte de meci motivul pentru care nu vor înjura Steaua la meciul de duminică seară, o aluzie evidenta către conflictul identitar dintre CSA si clubul lui George Becali.

„Faptul că este prezentată încă în unele medii ca urmașă a echipei istorice nu trebuie să ne influențeze pe noi în niciun fel, pentru că știm prea bine că la fel se întâmplă și în cazul echipei lui Mititelu (...). Nu putem fi dintre cei cu mintea frântă care amestecă echipele Cluburilor Sportive cu cele ale creditorilor din cine știe ce interese”, au motivt ultrașii din Sezione pe Facebook.

Aceștia s-au ținut de cuvânt și, la partida de aseară, nu au menționat nici măcar o dată în mod colectiv numele Stelei.

3.  La un pas de scandal în tribune

Prima repriză a meciului a fost la un pas să aduca probleme serioase în tribune. Mai exact, la Tribuna a II-a , umplută până la refuz de susținătorii gazdelor, s-au nimerit și doi microbiști care purtau însemne ale oltenilor.

Stewarzii i-au reperat pe aceștia, care intraseră deja în clinciuri verbale cu fanii echipei lui Mihai Teja, însă nu i-au evacuat din stadion, ci i-au direcționat către peluza oaspete înainte ca tensiunile cu suflarea FCSB-istă de la Tribuna a II-a să escaladeze.

Cu fulare alb-albastre la gât, cei doi s-au integrat rapid în masa omogenă a fanilor din peluză, aproximativ 3.000 de olteni făcând deplasarea la București

Vezi și: FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Expertul în arbitraj a dat verdictul: o eroare GRAVĂ la scorul de 2-2! Cine a beneficiat de decizie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
gabryel28
gabryel28  •  25 Februarie 2019, 14:16

Este clar ca acesti clonati *** nu puteau striga impotriva psd fiindca majoritatea erau membrii psd si asistati sociali care vin la meciuri pe banii partidului si li se mai dau si 50 de lei de caciula

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104343947122875
Anton Pan  •  25 Februarie 2019, 13:44
Postat de rjka pe 25 Februarie 2019, 11:41

Foarte simplu au venit sutinatori de finanțator adică becalioti și e normal s-a țină cu gigi ,dar fcsb nu e Steaua , asta se vede clar și pe tricourile jucătorilor și prin faptul dovedit și de instanța de judecata , cum ca gigi niciodat nu a cumpărat clubul Steaua cum poți sa fi proprietar pe un apartament in care ai fost doar chiriaș .!

Din nou unul dintre copii de trupa (rjka, catalynn, lucghencea, etc) pusi de Cazarma Stalinista a Armatei de planton la net, sa combata cu vitejie dusmanul de clasa capitalist. Ignorantii grobieni nu realizeza cat de penibile sunt trompetele kaki ale cazarmii in anul 2019, intr+o tara UE, la 30 de ani de la disparitia sistemului sovietic pe care ei il regreta! Tolomacii se bat pentru proprietatea intregului popor, pentru rolul conducator al armatei, pentru definirea unei echipe de fotbal profesionist ca activ al armatei, ca obiectiv militar. Sarmanii, neajutorati sunt demni cu adevarat de muzeu sau de un transfer potrivit la Phenian!

104343947122875
Anton Pan  •  25 Februarie 2019, 13:36

Pe cine ar putea recunoaste mitingistii, amatori de mici si bere gratis, care sprijina oribilitatea de partid craiolguta? Evident tot alte aberatii de partid si de stat precum FC Kaki2017, facatura fotbalistica a Cazarmii Staliniste a Armatei=CSA. Se iubesc intre ei profitorii care stau cu mana intinsa la buget si mai exista inca in Romania, totusi o tara UE!!!, doar pentru ca reprezinta ramasite lamentabile ale sistemului sovietic ce nu se dau duse, se zbat sa reziste. Cateii militieni din PCH, grobienii kaki din peluza sud si prazarii mitingisti de la craiolguta, au numitor comun mana intinsa catre bugetul statului.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează