FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Gigi Becali, furios și la victorie: Florinel Coman și Tănase, PULVERIZAȚI: „Am văzut frică! Nu există așa ceva la un jucător valoros”

Gigi Becali i-a criticat dur pe Florinel Coman și Florin Tănase
Gigi Becali i-a criticat dur pe Florinel Coman și Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 11:12

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a exprimat nemulțumirile după victoria spectaculoasă reușită de roș-albaștri contra lui CS U Craiova, 3-2. Florinel Coman a fost luat din nou în colimator de latifundiar. 

„Trebuie să evidențiez și punctele slabe. Am jucat cu un om și jumătate în minus, mă refer la Florinel Coman. Și mă refer și la Florin Tănase, nu a existat în prima repriză. Datorită dăruirii celorlalți jucători am controlat totuși jocul.

Îl știam pe Coman că are tupeu, dar aseară am văzut frică. Eu simt jucătorii care fug de joc, exact asta a făcut Florinel Coman. 

Tănase e favoritul meu, dar să înțeleagă un lucru: nu există jucător valoros care joacă două meciuri bune și unul nu. Nu există! Trebuie să joace mereu la fel de bine”, a declarat Becali, la TV Digi Sport.  

„Nu am făcut eu schimbările, a fost ideea lui Teja de a face rotație și a titulariza cei mai buni jucători.

Nu mă mai bag la echipă. Nu mi-e rușine s-o spun, nu-mi interizce nimeni asta. Dar nu mă mai bag. 

Nu suntem favoriți la titlu. Am făcut egaluri cu Chiajna și Călărași, înseamnă că n-avem stabilitate, n-avem forță. Nu avem voie să facem asta”! Gigi Becali

Vezi și: 

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // NOTE GSP: Ioan Hora, premiant, Florentin Matei a dezamăgit din nou! Notele celui mai spectaculos meci din 2019: cine au fost eroii și cine a dezamăgit

EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV: de la lozincile anti-PSD până la decizia radicală a fanilor olteni și agitația din tribune

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
sexilian
sexilian  •  26 Februarie 2019, 09:03

ghisparii si-au asigurat locul 2,aveam emotii pentru guragoala..........

106773433522190
Marcello Kazan  •  26 Februarie 2019, 01:33

*** ???... Ai face un mare bine tuturor romanilor si acestei tari !!!... Te rog eu frumos... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  26 Februarie 2019, 00:21
Postat de adriann_ pe 25 Februarie 2019, 13:24

N-ai ce discuta cu ***, argumentele rationale n-au nici o legatura cu ce posteaza ei aici. Tucudean a primit bani de la cioban ca sa plece de la fcsb, acum e de departe cel mai bun varf din Romania, rezolva meciuri si cand intra racit si accidentat in ultimele minute. Lui Hagi i-a castigat titlul la propriu, egaland cu fcsb dintr-o jumatate de ocazie. CFR l-a cumparat platind o suma foarte serioasa pentru campionatul nostru.

Locul 1 sau 2 sau 3 in campionat sunt fix tot aia. Valoarea reala ( fara arbitraje partinitoare sj cooperative ) se vede in Europa. Am vazut deja valoarea CFR-ului cu Dufelange. O singura echipa are valoare de Europa - FC Steaua Bucuresti, pe scurt FCSB . A dovedit prin 13 calificari in EL si CL in ultimii 15 ani. Restul este can can.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează